Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ross sa nedokáže vyrovnať s milostným vzťahom Joeyho a Rachel. Márne sa ale pokúša správať neutrálne. Aby ich o tom presvedčil, pozve oboch na večeru do svojho bytu, kde je prítomná aj Rossove dievča Charlie. Ross sa však nečakane opije a všetci sa cítia trápne kvôli jeho opileckému správaniu. Monica s Chandlerom navštívia Phoebiných kamarátov Billa a Colleena, aby sa od nich dozvedeli všetko, čo je potrebné pri adopcii dieťaťa. Počas návštevy sa im podarí urobiť jeden pekný trapas. Za Phoebe prichádza jej brat Frank s trojčatami. Zveruje sa jej s tým, že starať sa o deti je príšerne náročné. Dokonca požiada Phoebe, aby si jedno z detí vzala. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

ArthasKarfa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Normálně díly přátel nekomentuju, ale jak jsem viděl Frenka, tak se mi opravdu nálada nezlepšila, celá anabáze s ním byla skoro to nejhorší co v Přátelích je.  A Chandler už není kolik dílů vtipný, ale ultra trapný. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Monica: God, this adoption stuff is so overwhelming. There's inter-country adoption, dependency adoption... There are so many ways to go, and this is like the biggest decision of our lives. Chandler: There's a hair in my coffee. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (8)

Reklama

Reklama