Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Monica a Rachel predstierajú, že majú rovnaký záujem o trochu svojrázny obraz, ktorý doteraz mala vo svojom byte Phoebe. Obe ani v kútiku duše netušia, akú veľkú radosť tým svojej priateľke urobia. Tiež ich vôbec nenanapadlo, ako si pritom môžu skomplikovať svoj život. Ross chce získať veľký grant na špeciálnu štúdiu o dinosauroch. Lenže o tom, kto ho dostane náhodou rozhoduje bývalý priateľ Charlie, s ktorou Ross práve chodí. Dr. Hobart nečakane prisľúbi finančný grant Rossovi, avšak len pod podmienkou, že sa s Charlie okamžite rozíde. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

Galéria (19)

Zaujímavosti (7)

  • Joeyho (Matt LeBlanc) reklama na pánsky rúž je vtip o tom, ako niektorí slávni herci robili v Japonsku v 80. a 90. rokoch trápne vtipné reklamy. Niekoľko hercov (ako napríklad Tom Cruise) vytvorili podobné japonské reklamy (za veľmi veľké sumy peňazí) s predpokladom, že keďže ich budú vidieť iba v Japonsku, nikto na Západe ich nikdy neuvidí. Bolo to pred vytvorením služby YouTube a niektoré z týchto reklám boli odvtedy znovu viditeľné. (Pat.Ko)
  • Rachelin (Jennifer Aniston) opis Gladys pre Joeyho (Matt LeBlanc) sa veľmi podobá japonskej legende o „Teke Teke“, pomstychtivom duchu ženy, ktorá bola rozrezaná na polovicu a ťahá svoje telo pri hľadaní obetí, pričom vydáva zvuk „teke teke“. Niektoré verzie opisujú, ako ukradla nohy svojej obete. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama