Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rachel a Phoebe náhodou uvidia cez okno kaviarne Chandlera, ako nastupuje do auta s neznámou ženou. Sú poriadne šokované, pretože sa obe domnievajú, že ich kamarát pravdepodobne podvádza Monicu. Našťastie sa ukáže, že išlo len o realitnú agentku. Pritom tiež vychádza najavo, že Monica s Chandlerom sa chcú odsťahovať a kúpiť dom vo Westchesteri. Zostávajúci priatelia sú z predstavy - že sa ich cesty takto náhle rozídu značne smutní a rozladení. Všetci potom spomínajú na to, čo pekné spoločne v minulosti prežili ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

MiniMinion 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vlastně další rekapitulační epizoda, ale tentokrát se děj o dost posunul, a hlavně... nostalgie tady asi funguje... k sestřihu vybrali opravdu solidní scény, hlavně ta epizoda, kde Chandler a Joey vyhráli byt - jedna z nejlepších z celého seriálu. Asi už na mě doléhá, že za 8 dílů pro mě seriál končí… ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Táto epizódka je čistá predzvesť toho, že seriál sa už blíži ku koncu. Ako povedal Chandler na konci Monike, že už "vyrástli", tak je to pravda. 10 rokov, wow! Tie zostrihané zábery len ukázali, koľko času prešlo, Phoebe tam vyzerá ako mladé dievčatko. Toľko srandy a vydarených epizód. Kde sa niečo pekné končí, niečo možno krajšie a nové začína. Nová etapa v živote našich PRIATEĽOV a nielen Monika a Chandler, ale všetci už dospeli, teda možno okrem Joeyho :-). ()

Reklama

Galéria (19)

Zaujímavosti (6)

  • Posledná "spomienková" epizóda seriálu. (Pat.Ko)
  • V čase 7:45 se v horní polovině obrazovky na malý moment mihne mikrofon. (donnovann)

Reklama

Reklama