Reklama

Reklama

M.A.S.H. - Season 2 (1973) (séria)


Pro dobro kolektivu (S02E04)

(epizóda)
  • USA For the Good of the Outfit

VOD (1)

Obsahy(1)

Do nemocnice zase doviezli množstvo ranených. Chirurgovia sa dozvedia, že všetci pochádzajú z juhokórejskej dedinky Tai-Dong. Hawkeye a Trapper zistia, že črepiny v telách ranených pochádzajú z amerických granátov, čo znamená, že dedinu asi omylom ostreľovali americkí vojaci. Hoci sa ľudia zodpovední za incident usilujú všetko zamiesť pod koberec, chirurgovia žiadajú, aby sa ospravedlnili a napravili spáchané škody. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (10)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Ty střepy jsou tak americké jako hamburgery a napalm.“ Když plukovník upozornil na chyby vedení, tak se z něj stal vojín. To je naprosto skvělé, takže co se stane se dvěma kapitány? Já se tedy hodně pobavil při vyplňování formulářů, při popírání faktů, při Henryho opileckém přitakávání a zejména při způsobu, jakým Henry provedl Radarovu prověrku. Tak se to má dělat. ("Radare, vyplnil jsi ty přísně tajné papíry o sobě? – Ano, pane. – A podepsal jsem, kde jsi řekl? – Ano, pane. – Tak tady to máte. Čistý jako sklo.") ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá „For the Good of the Outfit“ (Pre dobro kolektívu). Údatná, mierotvorná, najspravodlivejšia a najdemokratickejšia armáda Spojených štátov amerických vybombarduje kórejskú dedinu Tai Dong. Keď sa na toto fatálne pochybenie snažia upozorniť kapitáni Benjamin Franklin Hawkeye Pierce a John Trapper McIntyre, tak ich chcú umlčať. Americká armáda urobí všetko preto, aby zodpovednosť za bombardovanie civilistov zvalila na ukrutného, zlého, komunistického, juhokórejského nepriateľa. ***** ()

Reklama

Reklama