Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Akčný
  • Krimi

Recenzie (1 988)

plagát

Floyd v Indii (2001) (seriál) 

Keith Floyd vyrazne zpopularizoval televizni vareni pomoci sveho showmanstvi. I kdyz to neni zadny skvost, zahajil celou novou eru kulinarskych poradu. James Martin, Matt Tebbutt, Hairy Bikers nebo Jamie Olivier ho nikdy neopomenou zminit.

plagát

Two Greedy Italians (2011) (seriál) 

Tihle dva jsou v Britanii opravdu legendarni a nepochybne se zaslouzili o dnesni spickovou uroven britske kuchyne.

plagát

Italská města, italské chutě (2013) (seriál) 

Nejlepsi svetova kuchyne, Gina mam taky docela rad, ale bohuzel se zrovna moc neodvazal. Vareni jiste chutne, ale az prilis jednoduche s podobnymi surovinami na grilu porad dokola. Videt to tehda v roce 2013, tak bych dal urcite 4*

plagát

To se vysvětlí, soudruzi! - Copak je to za veksláka (2024) (epizóda) 

Opet rozporuplne pocity. Povedeny namet a uvodni komiksova bitva, ale cele to vystaci sotva na pul hodinu, levitujici dceru na snurkach by slo v pohode vystrihnout i s 'rodinnym dramatem' a pulku scen Ciny take. Nakonec tam budou nejlepsi ti estebaci.

plagát

To se vysvětlí, soudruzi! - Jak uškrtit mistra Šálka (2024) (epizóda) 

O fous lepsi nez prvni dil, ale stale jen tesne nad 50%. Stylizace do milovane Addamsovy rodiny byla zprvu prijemna, postupne ale az moc okata, ale finale se docela povedlo i s manasky. Na druhou stranu tokani Ciny dost nudi, resp zacina byt trapny.

plagát

To se vysvětlí, soudruzi! - Ostře sledované UFO (2024) (epizóda) 

Ponekud zklamani, zatim. Polovinu toho dobreho jsme uz videli v ukazkach. Tradicne poctiva filmarina CT, pekna ac prebarvena retro atmosfera, dobre napsane postavy, ale scenar znacne nudny a bohuzel jsem se tesil na konec. Na 3* asi jen za Machacka. Fialova sice sexy ale dost prehrava a na estebacku pomerne mlada a Noha doufam dostane vic prostoru priste. Snad se to zlepsi, soudruzi.

plagát

Dobré ráno (1998) (relácia) 

Prilis nechapu, komu ma byt porad urcen, byva to smes z 90% nezajimavych temat az vylozene kravin. Jen vareni je obcas, ale opravdu obcas zajimave, opakujici se kuchari nejsou zrovna zadni experti, ale obcas se objevi nejaky host. Proti studiu 6 nema sanci.

plagát

Fokus Václava Moravce (2015) (relácia) 

Az na vyjimky velmi nudna temata, neznami hoste a Halik, detske dotazy a neumerne natahly format. Nakonec jeste horsi, nez 90ka, kterou to nahrazuje.

plagát

Barefoot Contessa: Back to Basics (2008) (relácia) 

Americke varici porady proti tem evropskym obecne za moc nestoji, ale Ina Garten je ma nejoblibenejsi. Dost mozna kvuli jejimu evropskemu a zidovskemu puvodu. Navic je opravdu velmi prijemna. V mych kucharskych zacatsich me dost naucila.

Ovládací panel
39. naj používateľ Veľká Británia
13 bodov