Reklama

Reklama

Cesta späť

  • Česko Cesta zpátky (viac)
Trailer 1

Jack Cunningham (Ben Affleck) mal kedysi pred sebou žiarivú budúcnosť. Na strednej škole bol basketbalovou hviezdou a mal v rukách vysokoškolské štipendium. Potom však bez vysvetlenia zanechal štúdium a pripravil sa tak o sľubné vyhliadky. Teraz, po rokoch, uviazol v práci, ktorá ho nenapĺňa, a utápa sa v alkohole. Už kvôli tomu prišiel o manželstvo a akúkoľvek nádej na lepší život. Keď ho požiadajú, aby trénoval basketbalový tím na škole, kde kedysi sám hrával, a vzkriesil jeho niekdajšiu slávu, neochotne súhlasí, čím prekvapí predovšetkým sám seba. Keď sa chlapci zomknú a začnú vyhrávať, Jack možno konečne nájde dôvod postaviť sa démonom minulosti, ktorí ho zrážajú na kolená. Dokáže však zaplniť prázdnotu, zahojiť staré rany a nastúpiť na cestu k vykúpeniu? (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

mm13

mm13 (hodnotenie, recenzie)

Vydá na blu-ray aj DVD 17.6.2020, Magic Box. Český distribučný názov Cesta zpátky.

Súvisiace novinky

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

21.03.2020

Podle interních zdrojů to vypadá, že studio Warner Bros. seriózně zvažuje, jestli by nebylo lepší vynechat kina, a poslat snímek Wonder Woman 1984 rovnou na domácí nosiče a k digitální koupi. Důvodem… (viac)

Frčíme v kinech zaostává

Frčíme v kinech zaostává

09.03.2020

Ještě před víkendem panovala jistá obava ohledně toho, jakým způsobem si povede nejnovější pixarovka Frčíme ve chvíli, kdy světová panika z koronaviru víceméně vrcholí. I napříč pár děsivým odhadům… (viac)

Reklama

Reklama