Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Česko Nicky Larson: Agent amatér (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je neobyčajný súkromný detektív, ktorý sa preslávil tiež ako neporaziteľný pouličný bojovník či neomylný ostreľovač. Často ho poveria riešením úloh, s ktorými si nedokáže poradiť nik iný na svete. S pomocou svojej partnerky Laury (Élodie Fontanová) ponúka zákazníkom zoznam výnimočných služieb, pričom všetky sú viac-menej veľmi nebezpečné. Ale aj taký slávny profesionál ako Larson má isté osobné nedostatky – často podlieha obzvlášť silnej náklonnosti k nežnému pohlaviu, čo nielen ohrozuje výsledky jeho práce, ale aj poriadne hnevá jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientov ho jedného dňa poverí úlohou ochrany vznešeného Amorovho parfumu, vône, ktorá robí každého, kto ju používa, absolútne neodolateľným. V dôsledku chvíľkovej Larsonovej nepozornosti však legendárny parfum padne do rúk zločincom. Nicky Larson musí božský parfum získať späť a regenerovať jeho skvelé vlastnosti, čo však vôbec nebude také jednoduché... (TV JOJ)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (75)

Hollohlaway 

všetky recenzie používateľa

Sice jednoduché, ale přitom žánrově naprosto čisté. Akční scény, kamera, střih-za to by se nemusel Hollywood stydět. Navíc je to odlehčené, a ztřeštěné, ale přitom ne hloupé a některé vtipy jsou prostě ultimátní. Obsazení fajn, dlouhé akorát. Tahle partička má sice výkyvy v kvalitě humoru, ale tohle se povedlo. ()

DavidWebb 

všetky recenzie používateľa

O tom, že natočiť ozaj dobrú komédiu nie je žiadna sranda, sa určite už presvedčil nejeden rejža, nehovoriac o tom, že v posledných rokoch sa to buď nikomu nedarí alebo sa tomu jednoducho radšej vyhne. Vyžaduje si to nielen dobrý scenár, trafiť správnych hercov a hafo neotrelých gagov, ale aj to celé správne namiešať, posoliť, okoreniť a vhodne to podávať. Hoci mi úvod a prvá polovica iba nadvihla obočie a neveriacky som krútil hlavou čo ďalšie vylezie na scénu, v druhej polovici som sa už dokázal slušne baviť a od momentu ako Maverick letí cez predné sklo za podmanivých tónov „Take my breath awaayyyy“... som sa už plácal po kolenách. Tento mix trápnosti, dobrého tempa, pochybných hereckých výkonov a nápaditých blbostí si tie 4 jednoducho zaslúži či už za odvahu ísť s hlavou na klát, ako aj za prvoplánovú snahu pobaviť divákov. ()

Reklama

ještěžiju 

všetky recenzie používateľa

Tak na Lacheauovy komedie to bylo dost slabý a kdo ví, jestli to potěší fandy původního City Huntera. Skoro žádný balónky a to tam bylo hezkých slečen dostatek :-), Nicky tam na žádný baby nic nezkouší, prostě nuda, byť chápu, že část filmu ani nemohl :-) (nicméně marné pokusy o MOKKORI mohly udělat film zábavnější) . Jen si tam častěji dobírá Lauru (Kaori) a to je vše. Už aby byl venku aspoň ten celovečerní animák City Hunter z letoška. Ještě má todle přijít do českých kin, ale pochybuju, že to bude mít vůbec úspěch. A navíc to možná zničí dabingem paní Veselá, co dělala předchozí Lacheauovy filmy a nechápe francouzský humor a propadák roku bude na světě. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Dejme tomu, že zatím nejslabší Philippe Lacheau, co jsem měl tu čest, ale hned musím kontrovat, že v jeho případě nejslabší nerovná se slabý. Sexuchtivá krimedie, která by zřejmě fungovala i jako čistý akčňák ….svižná, bláznivá, s Pamelou Anderson za zenitem jako bonus. Dejme tomu, že jsme si úplně nesedli, co se týče humoru, ale Lacheau, Boudali nebo Fontan jsou tváře, na které se dá spolehnout. ()

xLIGHTx 

všetky recenzie používateľa

Obával som sa, že po Alibi.com už nedokáže Philippe Lacheau vyprodukovať kvalitatívne obdobnú komédiu a bude to len horšie. Mýlil som sa. (Naviac, našťastie s pomerne dobrými ohlasmi nedávno v kinách bežala jeho novinka Super-héros malgré lui ;). P. Lacheau a Elodie Fontan, ktorí údajne tvoria pár aj v reále a chémia medzi nimi v snímke funguje veľmi dobre, opäť spravili kvalitnú, netrápnu, neprimitívnu bláznivú komédiu, s dobrým ústredným nápadom a s pečaťou príjemnej romantiky. Pre publikum veľmi vďačná kombinácia. Gagy a fóriky sú doplnené a podkreslené s akurátne zvolenými melódiami a songami. Za štyri a pol dávky zo séra lásky, ehm, teda štyri a pol hviezdy. ;) ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (24)

  • Élodie Fontan (Laura) mala počas celého natáčania obuté tenisky značky Vans. Konkrétne išlo o druhy Vans - SK8 HI - Vans OLD SKOOL - Vans Classic Old Skool Baskets. (Raccoon.city)
  • Keď sa novinári spýtal, či boli scény cenzurované alebo vystrihnuté kvôli vtipom, ktoré zašli príliš ďaleko, režisér odpovedal: „Sú veci, ktoré sme vystrihli, ale nebola to cenzúra. Buď preto, že to nefungovalo, alebo preto, že to bolo zle pojaté. Existuje však scéna, ktorú sme vystrihli ešte pred nakrúcaním na žiadosť Japoncov, ktorí mali právo kontroly. Bolo to okolo Nickyho (Philippe Lacheau) a Laury (Élodie Fontan). V jednom momente sa mala Laura kúpať vo vani a na svojom telefóne dostať obrázok, ako jej vaňu Nicky napúšťal vodou a pri tom sa do nej vymočil. Japonci boli touto scénou šokovaní, ktorá nakoniec nebola ani vôbec natočená.“ (Raccoon.city)

Reklama

Reklama