Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Česko Nicky Larson: Agent amatér (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je neobyčajný súkromný detektív, ktorý sa preslávil tiež ako neporaziteľný pouličný bojovník či neomylný ostreľovač. Často ho poveria riešením úloh, s ktorými si nedokáže poradiť nik iný na svete. S pomocou svojej partnerky Laury (Élodie Fontanová) ponúka zákazníkom zoznam výnimočných služieb, pričom všetky sú viac-menej veľmi nebezpečné. Ale aj taký slávny profesionál ako Larson má isté osobné nedostatky – často podlieha obzvlášť silnej náklonnosti k nežnému pohlaviu, čo nielen ohrozuje výsledky jeho práce, ale aj poriadne hnevá jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientov ho jedného dňa poverí úlohou ochrany vznešeného Amorovho parfumu, vône, ktorá robí každého, kto ju používa, absolútne neodolateľným. V dôsledku chvíľkovej Larsonovej nepozornosti však legendárny parfum padne do rúk zločincom. Nicky Larson musí božský parfum získať späť a regenerovať jeho skvelé vlastnosti, čo však vôbec nebude také jednoduché... (TV JOJ)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (75)

octopuska 

všetky recenzie používateľa

Tohle je velká zábava. Philippe s Tarekem mě nemůžou zklamat a jejich ztřeštěné komedie žeru. V téhle nepěkné, temné, totalitní době obzvlášť potěší dobrá akční komedie se spoustou geniálních vtípků a situací. Nasmála jsem se fakt hodně a to je potřeba, jako sůl. Doporučuji všem na zvednutí nálady. Francouzi nezapomněli točit filmy pro pobavení a to je moc dobře. Byly doby, kdy neměli konkurenci. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Technicky, kastingovo, výpravne, humorne, akčne, uletene, vtipne vymakaný snímok. Philippe Lacheau je borec a čo natočí a v tom aj zahrá on a jeho partia (Boudali a sexi Fontan), tak to stojí za to. Neťahá sa na nich ani zbytok inak kedysi výbornej francúzskej komediálnej produkcie a USA už vôbec. Toto je momentálne za posledné desaťročie komediálna špička a ostatný sa môžu len smutne z diaľky na nich pozerať. Tri roky som čakal, kým sa nájde niekto, kto to nadabuje a slovenský dabing tomu sadol ako uliaty. Neskutočné scény, kde originalita nepozná medzí, pritom tie akčné boli tiež na ultra vysokej úrovni. Ale to najhlavnejšie a to komediálna a totálne uletená zložka filmu, tak to doslova súperilo s najsilnejším protivníkom a to Alibi.com. Toto bude raz legendárna partia, len tomu treba dať pár rokov, aby ich spoznal celý svet a nie len pár skalných fanúšikov mimo Francúzska. A ešte stále čakám, kým sa Slovákom alebo Čechom rozjasní a predabujú aj Babysitting 1, pretože je to doslova hanba, že k tomu doteraz nedošlo po toľkých rokoch čakania. ()

Reklama

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

Ak som sa kedysi s chutou zasmial na Lesliem alebo Sheenovi alebo na Abrahmsovi s Proftom ci dokonca nakove, musel som sa aj na tom. Francuzske horuce strely ci Frank Drebin sice nema potencial zaujat dejovou linkou, ale sitcomove sceny, jednotliva kompozicia scen s absurdnym humornym stredobodom su vyborne, svieze, miestami neopozerane. Nesustredi sa to na grcanie prdenie, blondiny, ale len kusok bitiek, sexu, fantazie. Odbavite sa dobre. (Videne 2.5.2021, Joj) ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Philippe Lacheau je pred aj za kamerou, za mna musim napisat,m ze je podstatne lepsi herec nez reziser. Kzadopadne francuzska komedia jaxa slusi a patri, evidentne si Lacheau aj Boudali utahuju z 007 -ky - slovne spojenia ako neporazitelny poulicny bojovnik a neomylny odstarelovac ....... v buducej komedii moze Lacheau kludne riesit aj nizku - komunalnu francuzsku politiku, pripadne aj tu  vysoku    : 90 % ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Jste na super párty se skvělýma kočkama, všichni se baví, alkohol teče proudem...jenže vy jste ten nebožák, který musí zůstat střízlivý, protože slíbil že všechny rozveze do jejich domovů. Sledujete jak se všichni smějí stupidním fórům, uzavírají absurdní sázky a holky hrají driblovanou s vlastníma kozama. Všichni hubu od ucha k uchu...paráda. A vám, střízlivému hovadu nepříjde nic z toho vtipné...vlastně je vám za ně trapně a nechcete tam být. Tak nějak jsem si připadal při sledování tohoto filmu. Infantilní, hloupé fórky, pitomá a primitivní zápletka...posledních cca 20 min. už jsem ani nedokoukal. Připravil mě covid o smysl pro humor? Kdoví, ale aspoň takto po paměti se mi to úplně nezdá. Pravděpodobnější je, že jsem svoje nároky, ani vzhledem k nízké úrovni současných komedií, prostě nesnížil. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (24)

  • Keď je Élodie Fontan (Laura) v parku, má na sebe biele tričko s nápisom MAYBE BABY. Ide o tričko značky Topshop. Topshop je britský nadnárodný maloobchodný predajca oblečenia, obuvi, make-upu a doplnkov založený v roku 1964. (Raccoon.city)
  • Hoci veľa ľudí, fanúšikov pôvodnej série a filmových kritikov pred uvedením do kín film kritizovali, po jeho uvedení v drvivej väčšine svoj názor zmenili o čom svedčí aj fakt, že film vo svojom premiérovom týždni vo francúzskych kinách vystrelil na tretie miesto v návštevnosti a v prvej 20-ke sa držal skoro dva mesiace. V roku 2019 išlo o siedmi najnavštevovanejší francúzsky film vo francúzskych kinách. Ešte väčší úspech dosiahol pri svojej televíznej premiére na stanici M6, keď si ho pozrelo až 2 249 000 divákov, čo vytvorilo v najsledovanejšom primetime 11,6 percentný podiel na trhu, čo je pri množstve a kvalite francúzskych staníc veľkým úspechom a stal sa vlastne v celom Francúzku druhým najsledovanejším programom a v ten deň najsledovanejším francúzskym filmom. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama