Reklama

Reklama

Philippe Lacheau

Philippe Lacheau

nar. 25.06.1980 (43 rokov)
Fontenay-sous-Bois, Francúzsko

Zaujímavosti (19)

Badman (2022)

  • Pôvodne chcel Philippe Lacheau sparodovať filmy o Jasonovi Bournovi, pričom herec mal mať autonehodu v špionážnom aute použitom na natáčanie filmu. Nakoniec sa mu tento žáner zdal príliš tmavý na komédiu, a tak zmenil rozhodnutie a vybral si superhrdinský film. (Arsenal83)

Badman (2022)

  • Philippe Lacheau si pred natáčaním poranil nohu pri futbale s priateľmi, takže všetky scény zahŕňajúce jeho chodenie alebo beh boli odložené na koniec natáčania. (Arsenal83)

Badman (2022)

  • Film sa natáčal v lete (2021), takže Philippe Lacheau sa obával scén v kompletnom kostýme, pretože oblek Badmana je ťažký a hrubý. Aby to bolo znesiteľné, štáb sa pri streľbe uchýlil k tomu, že do obleku vložil studenú semišovú kožu. (Arsenal83)

Badman (2022)

  • Na začátku filmu, když Cedric (Philippe Lacheau) dostane roli Badmana, tancuje na píseň „Mr. Blue Sky“, která je ikonická z filmu Strážci Galaxie Vol. 2 (2017). Tanec na schodech je zase narážkou na ikonický tanec Arthura Flecka z filmu Joker (2019). (Knowho)

Nicky Larson: Agent amatér (2018)

  • Élodie Fontan (Laura) spomína na natáčanie: "Dala som postave Laury trochu jemnosti. Chcel som, aby bola s Nickym (Philippe Lacheau) veľmi milujúca a veľmi ochranárska, pravdepodobne viac ako v animovanom seriáli. Vlastne si myslím, že som ju obmäkčila a urobila vyváženejšou." (Raccoon.city)

Nicky Larson: Agent amatér (2018)

  • Élodie Fontan (Laura) spomína, že režisér Philippe Lacheau (Nicky Larson) a zároveň hlavný hrdina filmu chcel, aby bola Laura verná kreslenej sérii, ale, aby ju prispôsobila sebe, aby zostala dôveryhodná. Aby ľudia, ktorí nepoznajú svet Nickyho Larsona, ho ocenili a pochopili, nemusí byť príliš bláznivá. A, aby to hrala tak, aby nikdy nebola otravná. (Raccoon.city)

Nicky Larson: Agent amatér (2018)

  • Keď sa novinári spýtal, či boli scény cenzurované alebo vystrihnuté kvôli vtipom, ktoré zašli príliš ďaleko, režisér odpovedal: „Sú veci, ktoré sme vystrihli, ale nebola to cenzúra. Buď preto, že to nefungovalo, alebo preto, že to bolo zle pojaté. Existuje však scéna, ktorú sme vystrihli ešte pred nakrúcaním na žiadosť Japoncov, ktorí mali právo kontroly. Bolo to okolo Nickyho (Philippe Lacheau) a Laury (Élodie Fontan). V jednom momente sa mala Laura kúpať vo vani a na svojom telefóne dostať obrázok, ako jej vaňu Nicky napúšťal vodou a pri tom sa do nej vymočil. Japonci boli touto scénou šokovaní, ktorá nakoniec nebola ani vôbec natočená.“ (Raccoon.city)

Alibi na mieru (2017)

  • 12.12.2022 oznámil režisér Philippe Lacheau na Twitteri očakávané pokračovanie tohto úspešného filmu. Zároveň dodal, že "dvojka" bude novou verziou príbehu s nečakanými zvratmi. (Arsenal83)

Herec

Režisér

Scenárista

Producent

Filmy
2023

Alibi na mieru 2

Hosť

Reklama

Reklama