Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Česko Nicky Larson: Agent amatér (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je neobyčajný súkromný detektív, ktorý sa preslávil tiež ako neporaziteľný pouličný bojovník či neomylný ostreľovač. Často ho poveria riešením úloh, s ktorými si nedokáže poradiť nik iný na svete. S pomocou svojej partnerky Laury (Élodie Fontanová) ponúka zákazníkom zoznam výnimočných služieb, pričom všetky sú viac-menej veľmi nebezpečné. Ale aj taký slávny profesionál ako Larson má isté osobné nedostatky – často podlieha obzvlášť silnej náklonnosti k nežnému pohlaviu, čo nielen ohrozuje výsledky jeho práce, ale aj poriadne hnevá jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientov ho jedného dňa poverí úlohou ochrany vznešeného Amorovho parfumu, vône, ktorá robí každého, kto ju používa, absolútne neodolateľným. V dôsledku chvíľkovej Larsonovej nepozornosti však legendárny parfum padne do rúk zločincom. Nicky Larson musí božský parfum získať späť a regenerovať jeho skvelé vlastnosti, čo však vôbec nebude také jednoduché... (TV JOJ)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (75)

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Len vo Francuzsku vedia natocit taku mega-blaznivu komediu,Philippe Lacheau je zarukou skvelej zabavy,presvedcil som sa o tom uz parkrat,vela vtipnych situacii,vyborna kamera ci hudba a tie spomalene zabery boli uplne cool,k tomu vsetkemu nadherne francuzske zeny,no co si clovek moze viac zelat,parada po kazdej stranke...:-) ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Philippe Lacheau je pred aj za kamerou, za mna musim napisat,m ze je podstatne lepsi herec nez reziser. Kzadopadne francuzska komedia jaxa slusi a patri, evidentne si Lacheau aj Boudali utahuju z 007 -ky - slovne spojenia ako neporazitelny poulicny bojovnik a neomylny odstarelovac ....... v buducej komedii moze Lacheau kludne riesit aj nizku - komunalnu francuzsku politiku, pripadne aj tu  vysoku    : 90 % ()

Reklama

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

Ak som sa kedysi s chutou zasmial na Lesliem alebo Sheenovi alebo na Abrahmsovi s Proftom ci dokonca nakove, musel som sa aj na tom. Francuzske horuce strely ci Frank Drebin sice nema potencial zaujat dejovou linkou, ale sitcomove sceny, jednotliva kompozicia scen s absurdnym humornym stredobodom su vyborne, svieze, miestami neopozerane. Nesustredi sa to na grcanie prdenie, blondiny, ale len kusok bitiek, sexu, fantazie. Odbavite sa dobre. (Videne 2.5.2021, Joj) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Jediné negatívum vidím na tomto filmíku, a to je Elodie Fontan. Krásna dlhovlasá blondínka z Čo sme komu urobili alebo Alibi na mieru sa zmenila na divne červeno zafarbenú krátkovlasú pani, čo jej uberá na atraktivite a pridáva na rokoch. Ale inak dobrá komédia, presne ten francúzsky štýl, ktorý mi sedí a ani napriek výrazne sexuálne zameranej postave tu vtipy nie sú zbytočne prehnané. Apropo, asi aj vďaka tomu sa tu podarilo dotiahnuť Pamelu Anderson, ktorá by po Kupidovom parféme po päťdesiatke najviac prahla. Ako paródia na nadržaného Jamesa Bonda celkom fajn. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Bláznivá Francúzka akčná komédia s nemalou dávkou humoru, zábavných scén a paródií. P. Lacheau / E. Fontan connection opäť funguje, ale celý film príde trošku slabší ako ich predchádzajúca spoločná (Alibi na klíč). Každopádne film určite pobaví po náročnom dni. P.S.: Malá scéna pre Pamela Anderson. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (24)

  • Na samom konci priamo za Laurou (Élodie Fontan) a Nickym (Philippe Lacheau), ktorí si to nevšimnú cez obrazovku, preletí vrana a zakráka. Vrana sa často objavuje v ázijských anime, pričom zdôrazňuje momenty osamelosti postáv. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama