Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Česko Nicky Larson: Agent amatér (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je neobyčajný súkromný detektív, ktorý sa preslávil tiež ako neporaziteľný pouličný bojovník či neomylný ostreľovač. Často ho poveria riešením úloh, s ktorými si nedokáže poradiť nik iný na svete. S pomocou svojej partnerky Laury (Élodie Fontanová) ponúka zákazníkom zoznam výnimočných služieb, pričom všetky sú viac-menej veľmi nebezpečné. Ale aj taký slávny profesionál ako Larson má isté osobné nedostatky – často podlieha obzvlášť silnej náklonnosti k nežnému pohlaviu, čo nielen ohrozuje výsledky jeho práce, ale aj poriadne hnevá jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientov ho jedného dňa poverí úlohou ochrany vznešeného Amorovho parfumu, vône, ktorá robí každého, kto ju používa, absolútne neodolateľným. V dôsledku chvíľkovej Larsonovej nepozornosti však legendárny parfum padne do rúk zločincom. Nicky Larson musí božský parfum získať späť a regenerovať jeho skvelé vlastnosti, čo však vôbec nebude také jednoduché... (TV JOJ)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (76)

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Postava Nicky Larsona je zde vykreslena jako šovinistický, sexuální maniak, a já se na rovinu přiznávám, že už dlouho jsem si jakoukoliv filmovou postavu neoblíbil tak moc a tak rychle, jako právě tohoto ze řetězu utrženého nadržence, a to nejen kvůli tomu, že tu představuje právě takového šílence, ale hlavně kvůli tomu, že je zároveň i kurevsky vtipný, zábavný a sympatický a prostě to je jen jeho jedna velká one man show, kterou jsem tedy zrovna od frantíku vážně nečekal, ale Philippe Lacheau si zde s veškerými pravidla a mantinely vytřel prdel a skutečně tu servíruje nekompromisně vtipnou jízdu, která ovšem překvapivě funguje i v dalších ohledech, jako je akce, která je přehledná, dynamická a nečekaně nápaditá, dále pak dokáže zaujmout i zápletkou, která sice není zrovna originální, na druhou stranu je ale svižná a disponuje opravdu mnoha parádními scénami a momenty, a v neposlední řadě k oné celkové zábavnosti nemalou měrou přispívají i ostatní postavy a jejich herečtí představitelé, které lze označit též za skutečně výrazné a rozhodně nenudící figurky. Mě zkrátka tento francouzký úlet naprosto odrovnal, má koule, má styl, bavil jsem se jako totální úchyl od první do poslední minuty, postava Nicky Larsona je geniální, a i když je jasné, že upnuté publikum se to bude snažit celé nekompromisně znemožnit, potenciální divák by se tím neměl nechat odradit, byla by to totiž chyba. Perfektní zábava! ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Philippe Lacheau je pred aj za kamerou, za mna musim napisat,m ze je podstatne lepsi herec nez reziser. Kzadopadne francuzska komedia jaxa slusi a patri, evidentne si Lacheau aj Boudali utahuju z 007 -ky - slovne spojenia ako neporazitelny poulicny bojovnik a neomylny odstarelovac ....... v buducej komedii moze Lacheau kludne riesit aj nizku - komunalnu francuzsku politiku, pripadne aj tu  vysoku    : 90 % ()

Reklama

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Len vo Francuzsku vedia natocit taku mega-blaznivu komediu,Philippe Lacheau je zarukou skvelej zabavy,presvedcil som sa o tom uz parkrat,vela vtipnych situacii,vyborna kamera ci hudba a tie spomalene zabery boli uplne cool,k tomu vsetkemu nadherne francuzske zeny,no co si clovek moze viac zelat,parada po kazdej stranke...:-) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Jediné negatívum vidím na tomto filmíku, a to je Elodie Fontan. Krásna dlhovlasá blondínka z Čo sme komu urobili alebo Alibi na mieru sa zmenila na divne červeno zafarbenú krátkovlasú pani, čo jej uberá na atraktivite a pridáva na rokoch. Ale inak dobrá komédia, presne ten francúzsky štýl, ktorý mi sedí a ani napriek výrazne sexuálne zameranej postave tu vtipy nie sú zbytočne prehnané. Apropo, asi aj vďaka tomu sa tu podarilo dotiahnuť Pamelu Anderson, ktorá by po Kupidovom parféme po päťdesiatke najviac prahla. Ako paródia na nadržaného Jamesa Bonda celkom fajn. ()

Raccoon.city 

všetky recenzie používateľa

Elodie Fontan je v tomto filme neskutočne sexy. Jej úžasný herecký prejav je neprehliadnuteľný. Mala by si ponechať takú vizáž, ako v tomto filme sekne jej to viac ako blond dlhé. Scéna s výťahom a jej červenými šatami je bezkonkurenčná. V tomto filme dostala zatiaľ najviac priestoru, čo sa týka jej natáčania z francúzskeho komediálneho súboru  La Bande à Fifi ( Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Tarek Boudali, Julien Arruti.). Škoda, že v ďalších filmoch s touto skupinou nedostáva toľko priestoru a nevyužíva sa jej úžasný herecký potenciál. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (24)

  • Keď sa Laura (Élodie Fontan) na konci filmu nasprejuje Cupidovým parfumom, hudba je podobná skladbe Hansa Zimmera „Injection“ s Lisou Gerrard, ktorá bola použitá v Mission Impossible 2 (2000). Vo filme ide aj o červenú tekutinu (vírus), ktorá sa podobne prezentuje v priehľadnej tube, ktorá má tiež svoj protijed, ako aj obetovanie jednej z dvoch postáv v podobnej scéne. (Raccoon.city)
  • Natáčení začalo 21. května 2018 a skončilo v srpnu 2018. Trvalo celkem čtrnáct týdnů, což je pro francouzskou komedii docela vzácné. Scény se natáčely na letišti Nice-Côte d'Azur, v Monaku, Paříži a Île-de-France. (bianci)
  • Élodie Fontan (Laura) povedala, že si svoje prirodzené dlhé blond vlasy odmietala ostrihať, a tak musela nosiť gaštanovo červenú parochňu, aby vyzerala ako jej komixová predloha. Priznáva, že to bolo niekedy dosť náročné nosiť túto parochňu aj v 40-stupňových teplotách, počas ktorých sa natáčalo. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama