Reklama

Reklama

Päťdesiat odtieňov čiernej

  • Česko Padesát odstínů černé (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si nohavičky aj bránice, do kín prichádza dráždivá a na päťdesiat spôsobov šťavnatá paródia Päťdesiat odtieňov čiernej. Rovnako ako sivé bestsellery prináša zopár šokujúcich odhalení a hneď tým prvým je, že erotický hit a drzá bláznivá komédia idú nehorázne dobre dokopy! Emotívne vypätá a strašne vážna romanca si poriadny výprask hrubozrnnou a priamočiarou zábavou jednoducho priam pýta. Cieľom preto tentoraz nebudú erotogénne zóny a odvážne predstavy, ale predovšetkým centrá smiechu. Čo keby bol Christian skôr Black než Grey, prachy získal dosť pochybným spôsobom a v posteli by bol úplne márny? (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (251)

Necrotongue odpad!

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem,že dám minimálně jednu hvězdičku za to,z čeho si film dělá legraci,ale se zlou jsem se potázal.První podezření,že budu zklamán,jsem dostal ve chvíli,kdy jsem zjistil,že Marlon Wayans nikdy neslyšel o cimrmanovské aplikaci šrapnelu.Neustálý proud vulgarit působí tupě a impotentně,zasmát jsem se neměl čemu,protože každý pokus o humor byl příliš zoufalý.Na filmu nemám vůbec co pochválit,a to se docela rád podívám na sérii Scary Movie nebo Pidihajzlíka. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Paródia ktorá porazila svoju romantickú a hlavne erotickú predlohu pre teen publikum. Ako áno pár trapasov sa našlo ale človek sa zasmeje. Podobnych filmov ako je napríklad scary movie treba viac. Ale obcas už bývajú otravné, vôbec sa nečudujem slabému hodnoteniu v percentách, človeku to jednoducho musí podľa nalady sadnúť. Aby to nebol odpad či priemer. Netflix opäť vytiahol aj dabing čo treba určite pochváliť. 4* ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Dnešné paródie zväčša vyznejú nesmierne trápne, ale toto sa celkom dalo. Aj keď bohužiaľ ani tu sa tvorcovia nevyhli zbytočnej a okázalej trápnosti, občasne doplnená aj rôznymi nechutnosťami siahajúcimi k absurdnosti situácií. Ale na druhú stranu tu bolo viacero výstižných hlášok a scénok, ktoré dokonalo zosmiešnili originál. Takže až taká katastrofa to zase nebola, okrem spomínaných trápností a nechutností. Dokonca aj herci sa mi pozdávali! ()

TheDon 

všetky recenzie používateľa

Ze zkaženýho jádra mé sadistické duše nemám vůbec problém to masochisticky nadhodnotit. Nebudu se s tím babrat a očtverkuju to. Už jen kvůli tomu třívteřinovýmu peklu, který dokáže štyryaštyrycetiletej Marlon rozpoutat. A to hned dvakrát po sobě ! Jasně, v podstatě je to neuvěřitelná kravina, ale těch pár vtipnejch momentů mi úplně stačilo k tomu, abych se konečně u něčeho od plic zasmál. A co se týče těch falickejch vtípků, když se Jackmanovi houpaly v Movie 43 koule pod bradou, tak to místní (j)elita zběsile čtverkovala. Tudíž nevidím důvod, proč tomu taky nenapálit, třeba už jen proto, že v tom nehraje Sandler a nemluví se tam třicetkrát o hovnech. 65% P.s.: mír čubko ! ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Nakonec to nebylo tak špatné, čekal jsem to horší. Pořád to bylo lepší než původní verze. Od těchhle komedií toho člověk ani moc čekat nemůže. Ale bez zhlédnutí originálu tento film moc nedává smysl. Je to dost sestříhané. Marlon Wayans má zde svou klasickou roli stereotypního černocha jde mu to celkem dobře. Kali Hawk je jako představitelka Hannah taky vtipná. Film je plný různých popkulturních narážek, které nám třeba vždy nemusí dávat smysl. Hlavně je tam plno hlášek z různých filmů včetně toho původního. Některé vtipy jsou povedené, jiné už méně. Dost dobrá byla i Christianova rasistická matka v podání stále sexy Jane Seymour :) Celkově se to ale povedlo. "Nenávidím tě tak, jak černí nenávidí poldy." :D ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama