Reklama

Reklama

Päťdesiat odtieňov čiernej

  • Česko Padesát odstínů černé (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si nohavičky aj bránice, do kín prichádza dráždivá a na päťdesiat spôsobov šťavnatá paródia Päťdesiat odtieňov čiernej. Rovnako ako sivé bestsellery prináša zopár šokujúcich odhalení a hneď tým prvým je, že erotický hit a drzá bláznivá komédia idú nehorázne dobre dokopy! Emotívne vypätá a strašne vážna romanca si poriadny výprask hrubozrnnou a priamočiarou zábavou jednoducho priam pýta. Cieľom preto tentoraz nebudú erotogénne zóny a odvážne predstavy, ale predovšetkým centrá smiechu. Čo keby bol Christian skôr Black než Grey, prachy získal dosť pochybným spôsobom a v posteli by bol úplne márny? (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (251)

M.i.k.e odpad!

všetky recenzie používateľa

parodie je celkem vděčný žánr,který se ovšem musí umět.Pokud se to umí,vznikne dobrá parodie,pokud ne,je tu povětšinou nevtipné a nudné něco a pokud se to neumí a ještě se navíc sejde banda debilů na cracku,vznikne Padesát odstínů černé...originál si o parodii vyloženě říkal,ale určitě by se dala zvládnout lépe než tahle nevtipná,trapná a vulgární srágora,kterou jsem ani neměl tu sílu dokoukat...0% ()

Vabr 

všetky recenzie používateľa

Padesát odstínů šedi jsem neviděl, ale asi mi stačí i tohle, abych zjistil, jak je obojí absurdní. Docela jsem se párkrát zasmál, ale bohužel jako obyčejná parodie tento film trpí momenty, které jsou spíš trapné než vtipně trapné a pak se to ke konci táhlo, takže šel s tím i výsledek níž. Vyhodnocení: Smlouva o mlčenlivosti nebo-li právnicky řečeno drž ku*va hubu ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Nedávej jí ho tam celýho. Nezaslouží si to." Pan Šedý a jeho SM srandy si o zparodování vyloženě říkaly, ale pan Černý to absolutně nezvládl. Sice jsem se bavil při výprasku, při waterboardingu a při seznámení s otčímem Ronem, ale to je zoufale málo. Většinou totiž pan Černý dělal a říkal v podstatě to samé, co už dříve plácal pan Šedý. Pouze přitom dělal ksichty, abych pochopil, že je to vtip. Sorry, nepochopil jsem to a sebevědomě říkám, že to nebyla moje chyba. Jsem totiž pan Bílý a nehodlám kvůli tomu trpět. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Dnešné paródie zväčša vyznejú nesmierne trápne, ale toto sa celkom dalo. Aj keď bohužiaľ ani tu sa tvorcovia nevyhli zbytočnej a okázalej trápnosti, občasne doplnená aj rôznymi nechutnosťami siahajúcimi k absurdnosti situácií. Ale na druhú stranu tu bolo viacero výstižných hlášok a scénok, ktoré dokonalo zosmiešnili originál. Takže až taká katastrofa to zase nebola, okrem spomínaných trápností a nechutností. Dokonca aj herci sa mi pozdávali! ()

himor 

všetky recenzie používateľa

Skutočne som dal 4! Jednoznačne lepšie o 500% ako tupá kravina, podľa ktorej je toto natočené. Fakt je film od A po Z podľa originálu, až na to, že sa na to dá kukať, Wayansovci vždy mali divný cit k humoru a tu sa to aj prejavilo. Bavil som sa skvele, film som videl už 3x, čo sa nedá povedať o 50 odtieňoch zasranej sivej. Pár momentov bolo vyslovene trápnych, ale ostatok sadol ako riť na šerbel. 75-80% ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (4)

Reklama

Reklama