Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Angličania a Francúzi bojujú o nové územia v severnej Amerike a obe znepriatelené strane využívajú na svoje ciele aj indiánskych bojovníkov. Biely lovec  prezývaný Sokolie oko spolu s poslednými príslušníkmi kmeňa Mohykánov Čingačgúkom a jeho synom Unkasom pomáhajú anglickej posádke brániť jednu z pevností. Proti nim stoja Francúzi a najmä Hurón Magua, ktorý veliteľovi pevnosti prisahal pomstu za vyvraždenie svojej rodiny... (RTVS)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

HBO se vydá za Mohykány

HBO se vydá za Mohykány

09.01.2020

Režisér nové bondovky Cary Fukunaga spojí síly s režisérkou seriálových Watchmenů Nicole Kassell a společně teď pro HBO Max připraví seriálovou adaptaci knihy Poslední Mohykán. Fukunaga napíše scénář… (viac)

Michael Mann natočí Tokyo Vice pro HBO Max

Michael Mann natočí Tokyo Vice pro HBO Max

23.10.2019

Legendární režisér Nelítostného souboje nebo Posledního Mohykána Michael Mann se upsal režii pilotu krimi Tokyo Vice pro chystanou streamovací službu HBO Max. Seriál napsal JT Rodgers podle knihy… (viac)

Poslední Mohykán míří do televize

Poslední Mohykán míří do televize

14.04.2019

Oceňovaný tvůrce Cary Joji Fukunaga se spojil s režisérkou a jednou z tvůrkyň Pozůstalých a Westworldu Nicole Kassellovou a společně nyní připravují televizní adaptaci knižního románu od Poslední… (viac)

Reklama

Reklama