Reklama

Reklama

Pán prstenů: Prsteny moci

(seriál)
  • USA The Lord of the Rings: The Rings of Power
Trailer
USA, (2022–2024), 17 h 57 min (Minutáž: 65–72 min)

Série(2) / Epizódy(16)

Začínáme dobou relativního míru a sledujeme společenství postav, které čelí znovuobjevení zla ve Středozemi. Od nejtemnějších hlubin Mlžných hor přes majestátní lesy Lindonu, dechberoucí ostrovní království Númenor, až po nejzazší kouty mapy, stvoří tato království a postavy dědictví, která přežívají ještě dlouho po jejich odchodu. (Prime Video)

(viac)

Recenzie používateľa lukas.7 k tomuto seriálu (6)

Stín minulosti (2022) (S01E01) 

vizuálne efekty super , prepracovanosť , vizuál , hudba , začiatočne Intro ma vťahovalo a potom to zrazu skončilo .. Môj celkový dojem je rozprávka nemôžem si pomôcť ono by to malo aj čaro ale herecké obsadenie a dejová línia bola nudná ide o môj pohlad a môj názor ... určite tomu dám šancu a verím ze sa to rozbehne ..Galadriel mi príde fajn a je vidno ze sa vžila do svojej role (síce je ako posadnutá démonom) ale ostatne postavy ma ničím nenadchli čakám niečo viac a určite to vo mne (aspoň zatiaľ ) nezbudilo hrdý titul Pána prsteňov .... ()

Na moři (2022) (S01E02) 

vizuálne efekty super , prepracovanosť , vizuál , hudba , začiatočne Intro ma vťahovalo a potom to zrazu skončilo .. Môj celkový dojem je rozprávka nemôžem si pomôcť ono by to malo aj čaro ale herecké obsadenie a dejová línia bola nudná ide o môj pohlad a môj názor scéna na mory je efektná a mierne zachraňuje situáciu ale celkový dojem 2 casti nie... určite tomu dám šancu a verím ze sa to rozbehne ..Galadriel mi príde fajn a je vidno ze sa vžila do svojej role (síce je ako posadnutá démonom) ale ostatne postavy  ma ničím nenadchli ( hlavnie nie dve hobbitky ktoré mi prídu naivné ...) čakám niečo viac a určite to vo mne (aspoň zatiaľ ) nezbudilo hrdý titul Pána prsteňov .... ()

Adar (2022) (S01E03) 

po zahliadnutí 3 časti sa začínam pomaly vžívať do seriálu ... Tato epizóda ma milo prekvapila a vizuálne nadchla hlavne mesto Numenor bolo prekrasne , efekty boli naozaj veľmi prepracovane v 4k to bol zážitok . Začínam sa vžívať do jednotlivých postav a príbehov , stále mi tam ale nesedí čierny Elf (neberte že som rasista je to len môj názor ) a proste dejovej linii a postavam chyba spirit a ked spomeniem  tie dve ufrflane naivne Brandyfootky ale inak ma popravde tato časť milo prekvapila ... Mam pocit ze čim menej záberov je na tie Brandyfootky tak tím je lepší film snáď ma to prejde ale taký mam aspoň zatiaľ dojem ... ()

Udûn (2022) (S01E06) 

tak az 6 epizoda vo mne vzbudila to co som hladal od zaciatku co som zacal pozerat serial Pan Prstenov dufam ze sa to dostane do toho pravého tempa ... Stale su v seriali iste veci co mi prekazaju a bojujem s nimi a vyzera to tak ze sa budem do nich musiet vzit .. Cim viac pozeram serial tak tim viac mi zacina prekazat ta extremna posadnutost Galadriel ,, moj pohlad fanaticka posadnuta cheaterka :) ,, ale na druhu stranu-  vizualny efekt , vyprava , vsetko je naozaj krasne , dufam ze tato epizoda bola prelomova a konecne sa v seriali zacne to prave tempo a nebudu nudne pasaze ako tomu bolo doteraz ... Zacinam sa pomalicky tesit na piatky a serial Pan Prstenou vo mne zacina ozivat dufam a verim ze to tak aj zostane ... za mna tato epizoda bola najlepsia aka doteraz vysla  a svetlo ktore vychadza v seriali verim ze bude dlho hriat a pocitime to ako skuruti citia vychod slnka cakam ze konecne pride to co hladam a to je aby ma serial pohltil a nadchol  .. ()

Oko (2022) (S01E07) 

oh nie ... to ako som sa namotivoval na epizóde 6 tak znova prišiel pád na samé dno  to je ako cele zle ... nuda mal som čo robiť aby som nezaspal je to zase v starých koľajach začínam mat pocit že tieto extrémne naliate peniaze boli naliate do zlých rúk bohu zial rúk amatérov ,, postavy sú nevýrazne občas potešia no povedcine  sklamú dejová línia je nudná nevýrazná proste nie.... ok pozitívne vizuálny efekt , grafika , všetko okolo toho áno ale to neje všetko ... pretrváva vo mne aj naďalej veľké sklamanie ... ()

Slitina (2022) (S01E08) 

Záverečná epizóda vo mne vyvolala zmiešane pocity a prekvapenia - hľadá sa Sauron … následne po istom čase pozerania som si dal otázku kto je vlastne teda Sauron ? Nie to tiež nie je Sauron … ten druhy je Sauron … fun ale aj tak v tejto epizóde bolo veľa prekvapenia a sám som čakal ako sa záverečná epizóda vyvinie … Vôbec by ma nenapadlo ze Sauron bude práve …. Zvrat až v poslednej epizóde dovolím si tvrdiť že druha najlepšia epizóda zo všetkých ale musím povedať ze seriál tak dráhy a z veľkým potencionálnom a 2/8 epizód stali za to všetko ? Nech si každý odpovie sam … Seriál nesplnil moje očakávania …. Zle naliate peniaze do ruk amatérov pokazili všetko na čo sa človek tesil ..  Veľkolepá vypráva a príbeh  sa nekonal … Dúfam že sa tvorcovia spamätajú na 2 sérii.. Obavám sa ze nálepku ktorú dali pre tento seriál už ťažko strhnú pripadne prelepia …Herecké obsadenie je zle bez charizmy a ak to bude pokračovať ďalej ak budem stále vidieť elfsku démonom posadnutú cheatersku Galadriel tak už neviem …. Chlponozci hrali vedľajšiu  úlohu ako veľa hlúposti ktoré sa tam pomaly odohrávali celkove hodnotenie seriálu nie je dobre … ako som spomínal 2/8 epizód stali za to ... ()

Súvisiace novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (viac)

The Boys dostávají mexický spinoff

The Boys dostávají mexický spinoff

29.11.2023

Amazon sype peníze do všeho, co se alespoň trošku hýbe. U Citadely a Prstenů moci se rozhodně na ničem nešetřilo a v rozpočtech létaly obří cifry, že by se to ale promítlo do výsledných kvalit… (viac)

Seriálový Fallout má datum premiéry

Seriálový Fallout má datum premiéry

25.10.2023

Seriálová nabídka streamovací služby od Amazonu se brzy rozroste po Pánovi prstenů o další slavnou značku. Už příští duben totiž na Prime Video dorazí adaptace kultovní herní série Fallout od… (viac)

Akční Citadela se dočká další řady

Akční Citadela se dočká další řady

26.05.2023

Amazon opět zatřásl svými bezednými měšci na peníze a potvrdil dříve avizovanou druhou sérii akčního seriálu Citadela. Projekt, který měl poměrně komplikovanou cestu na obrazovky a několikrát změnil… (viac)

Reklama

Reklama