Reklama

Reklama

Útok z hlbín 2

  • Česko Útok z hlubin 2 (viac)
Trailer 1

Morská biologička Misty Calhounová (Danielle Savre) je pozvaná na výskumnú stanicu Akhelios, ktorá je umiestnená na otvorenom mori. Miliardár Carl Durant (Michael Beach) tu vykonáva pokusy so žralokmi. Predvedie Misty, ako ich ovláda pomocou špeciálneho zariadenia, a prezradí jej, že im geneticky upravil mozgy, aby boli inteligentnejší. Jeden zo žralokov sa však chová zvláštne, čo je dôvod, prečo ju pozval. Misty odhalí príčinu, žraločia samica je gravidná. Testy to nezistili a ona sa domnieva, že sa to samici darí skrývať práve pomocou onej genetickej zmeny. Žraloky začínajú byť agresívnejšie. Spôsobia skrat elektrického ovládania stanice a zaútočia na posádku laboratória. Stanica sa potápa a tí, čo ešte zostali nažive, sa rozhodnú zachrániť na motorovom člne. Jeden z nich potom pomocou diaľkového zariadenia vyhodí stanicu do povetria. O tri týždne neskôr sa geneticky modifikovaný žralok objaví v blízkosti pláže... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (65)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

První díl miluju ale tohle už asi nikdy víc nezkouknu. Jako malej jsem se modlil aby bylo pokračování ale tohle si film opravdu nezaslouží. Za 1) je to spíše lacinej remake prvního dílu ale postrádá jakkoukoliv postavu o kterou bych měl zájem. Zatímco první díl měl Thomase Jane, Samuel Jackson nebo LL cool J kde byly jejich postavy zábavné tak tady se každej tváří důležitě jak hovno. Další věc co mě zklamalo byl hodně pomalej rozjezd a i pak se moc nedělo. No a další můj problém je kde se film odehrává, zatímco v prvním díle je rozmanité prostředí základny tak tady všechno vypadá stejně, jen změnily barvy světel. Co se aspoň povedlo byly efekty žraloků které vypadali slušně. Jsem zklamaný? Ano. Čekal jsem více? Ano. Není to sice nejhorší průjem co jsem viděl ale tohle mě opravdu zabolelo, tohle si moje srdcovka z mládí nezasloužila. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Jednotku radím medzi Top filmy, ak by sme to brali čisto iba s hľadiska žraločích filmov. Je bežné, že dnes ma všetko pokračovanie a tak neostal dlho späť ani tento film o inteligentných žralokoch. Dvojka je béčko, ktoré kopíruje jednotku skoro vo všetkom a pri tom sa tvári, že je to iný film. Uznávam, že výprava a kulisy nevyzerali najhoršie, ale dialogy, herci, scenár, réžia a efekty stoja za prd. Niektoré scény nevyzerajú zle, v prvej polke, kde sú žraloci ešte nenažraní to nie je zlé a ma to ešte akú takú záhadnú atmosféru. Potom už iba nasleduje masaker a tupé správanie postav, ktoré samozrejme nemôže chýbať. Je to našťastie krátke, takže pozrieť sa to dalo.  Je to zbytočný film, ale bol zvedavý, kam sa posunul druhý diel od prvého. Bohužiaľ nikam. 40% - 2* ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

DEEP BLUE SEA Rennyho Harlina, bol výživnou béčkovou blbosťou s áčkovými parametrami. Proste klasický letný popcorňák. V prípade jeho DVD ( atď ) pokračovania(?), alebo rebootu(?) sa rozhodne nedá ani rozmýšľať nad porovnávaním. Lenže ja som si sadol, film sa začal a tváril sa náramne áčkovo. No a ja som si povedal, že mu to nechám zožrať. ()

Deyw odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento film je o hovne, proto přidávám recept na koprovku : Opraný kopr najemno pokrájíme. V kastrolu rozpustíme tuk, přidáme mouku a za stálého míchání usmažíme světlou jíšku. Zalijeme vývarem nebo vodou, přidáme mléko, rozmícháme a necháme asi 20 minut vařit. Pak přidáme smetanu a kopr, osolíme, osladíme, okyselíme a necháme přejít varem. Podle potřeby dochutíme (solí, cukrem, octem) a podáváme s vařeným hovězím masem nebo vejcem natvrdo. Jako příloha se hodí vařené brambory nebo houskový knedlík. btw: i prez to se tesim na 3ti dil.! ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Jednička je sice strašné béčko, ale nezestárlo ani o den a minimálně dvakrát do roka se k němu s chutí vracím. Tohle vzniklo proč? Herci jsou naprosto příšerní, hlavní hrdinka má o proti jedničce větší kozy a hlavní hrdina má větší svaly, jinak ale mají všichni mozek menší minimálně o polovinu. Film se naprosto může rovnat všemu, co točí Asylum. Dokonce i to SyFy umí zábavnější béčka. Ty ukňápaný pirani co měli být asi jako mláďata žraloků jsem hodně nepobral. Harlin možná totálně zničil svojí kariéru a dvacet let nenatočil jediný kloudný film, ale u tohohle se musel upřímně hodně nasmát. Já u toho spíš plakal a jak jsem zmínil, jediná dobrá věc jsou kozy hlavní hrdinky a jedna, nebo dvě dobré smrti. Ostuda žánru, ostuda prvního dílu.25% ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (2)

  • Když Trent (Rob Mayes) opravuje plot a umisťuje elektrické kruhy, hlásí na centrálu, aby to sputili. Když však vyplave v bazénu, vyndavá si z pusy klasickej dýchací přístroj, tudíž nemohl volat na centrálu vysílačkou. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama