Reklama

Reklama

Útok z hlbín 2

  • Česko Útok z hlubin 2 (viac)
Trailer 1

Morská biologička Misty Calhounová (Danielle Savre) je pozvaná na výskumnú stanicu Akhelios, ktorá je umiestnená na otvorenom mori. Miliardár Carl Durant (Michael Beach) tu vykonáva pokusy so žralokmi. Predvedie Misty, ako ich ovláda pomocou špeciálneho zariadenia, a prezradí jej, že im geneticky upravil mozgy, aby boli inteligentnejší. Jeden zo žralokov sa však chová zvláštne, čo je dôvod, prečo ju pozval. Misty odhalí príčinu, žraločia samica je gravidná. Testy to nezistili a ona sa domnieva, že sa to samici darí skrývať práve pomocou onej genetickej zmeny. Žraloky začínajú byť agresívnejšie. Spôsobia skrat elektrického ovládania stanice a zaútočia na posádku laboratória. Stanica sa potápa a tí, čo ešte zostali nažive, sa rozhodnú zachrániť na motorovom člne. Jeden z nich potom pomocou diaľkového zariadenia vyhodí stanicu do povetria. O tri týždne neskôr sa geneticky modifikovaný žralok objaví v blízkosti pláže... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Prometheus69

Prometheus69 (hodnotenie, recenzie)

Hmm... Nechápu to hodnocení. Prostě pokračovaní... A celkem dobre. I dobre gore... Ne žadné sračky. Prakticky to kopíruje jedničku... Plus přidali i ty barvičky a jako třešničku na dortu malí piraně. Aj hudba je dobrá... 7/10 Fakt nechápu to hodnocení... Až na to řvaní pod vodou to bylo dobrý. -_-

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Je to samozřejmě kravina, ale po pravdě tak nějak ani nevím co od toho kdo čekal. O něco lepší než atomic Shark na kterýho jsem koukal nedávno.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

Lacike

tak ono vies... su tam dost obmedzene moznosti :) zraloka v bazene chovat nemozes ponevac by zdochol... tak isto ich nemozes zasadit na nejaku tu lod, lebo zralok neni kokot a na lod ti utocit nebude...takze zase su na dakej plosine... a teraz. Potrebujes negra...check... potrebujes zensku...check.... potrebujes tvrdaka...check... a potrebujes, aby sa navzajom konfrontovali so zralokmi... cizeeee... vela toho fakt na vyber nemas :)

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp , Lacike

no... jakozte fanusik zralokov (ozvlast bielych)...dokonca som mal tu cest trosku si nasrat do neoprenu v Australii v klietke medzi nimi :) ... musim sa smiat :)) ja sa skor tesim na toho Mega so Stathamom... toto bude SyFy style...

na príspevok reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Nemam nic proti remakom,ale toto vyzera na doslovnu kopiu v ovela lacnejsom prevedeni. Aky ma ten film vlastne zmysel?

Reklama

Reklama