Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mal to byť zábavný výlet plný pohody. Ten sa však zakrátko zmenil na peklo. Mladá študentka Danielle so svojimi priateľmi prichádza na prekrásne pláže Floridy. Zabúda však na varovanie svojho brata, ktorý jej odporučil nevchádzať do zradných koralových vôd oceána, kde by sa mohli zdržiavať žraloky. Na nočnom výlete ľoďou sa Danielle s priateľmi ocitajú smrteľnej hrozbe útočiacich žralokov... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (45)

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Když jsem to viděl poprvé dal jsem tomu 2*, ale když jsem to zhlédnul na podruhé hodnotím už jen 1*. Je to velmi stupidní film, který přímo postrádá reálnou akci. Je to taková teenagerovská sračka, která má v pozadí již tolik ohraný pokus o útok predátora na člověka. Filmů, ve kterých "žralok útočí", je už možná přespříliš, ale co se dá dělat, tvůrci mají svoji hlavu. Originalita na bodu mrazu a ani herecké "nevýkony" nic nezachránily. Spíše naopak. No, zkuste se na to mrknou, možná to zabalíte v půlce filmu... 25% ()

SKreyn odpad!

všetky recenzie používateľa

Škoda, že som si nepozrel hodnotenie tohto filmu predtým, než som ho išiel pozerať. Je síce pravda, že som nemal dobrý pocit že by sa v TV objavil dobrý film tohto žánru ale práve v TV nič poriadne nebolo tak som to riskol. Radšej som mohol ísť spať. Je to strašný odpad, hnoj. Najprv ma prekvapil útok žraloka na loď, čo asi nie je moc reálne a potom tá časť, keď sa zrazu objavilo na pláži desiatky žralokov, kde ľudia boli po pás vo vode a tam na nich útočili tie žraloky. Aspoň som sa z chuti zasmial, niekedy ani na komédii sa tak nezasmejem. ()

Reklama

eye candy 

všetky recenzie používateľa

No on už je samotný název Spring Break Shark Attack docela dost výmluvný a na to jak příšerně amatérský a najivní pokus SBSA je si zde na čsfd vede překvapivě dobře. S trochou snahy se dá uvěřit, že si autoři jenom popletli žánry. Jinak inspirace Jaws není skoro znát, no je to jako kdybyste chtěli po prvňáčkovi aby namaloval da Vinciho Mona Lisu.. to se prostě nedá brát jako zprznění ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Danielle se tváří jako nevinná studentka, co na tajňačku zdrhla na Floridu, páč otec by ji za kamarádkami nepustil. Tedy jemu šlo o kamarády, jelikož dobře věděl, co by ji čekalo. Danielle se kupodivu začne chovat jako šlapka, co balancuje mezi Shanem a J.T., který je mimochodem ukázkový hajzl. A to je bohužel nataženo na dvě třetiny filmu, kdy nejnapínavější scéna je s práškem na spaní. Pak konečně dojde na žraloky, kteří nejsou naštěstí pixeloví, ale divák si jich kromě ploutví a míhajících se hřbetů moc neužije. Alespoň že si lze užít pár rudých fontán. Jinak Danielle umí napoprvé řídit loď, zvládne hravě i práci pod vodou. Co však neumí - vytáhnout harpunu s těla. Se divím, že mu neurvala půlku trupu... Škoda, že žvanění a radovánky nenahradily alespoň podmořské záběry. ()

BadoXXII odpad!

všetky recenzie používateľa

Alebo aj - žraloky súložia. Každý rok musí vzniknúť pár lacných žraločích teen hororov, kde pobehujú dobre stavané ženy a muži a súlož im často prekazia žraloky. Pravdaže s hororom to má spoločné asi toľko, že to je horor pozerať. Žraloky už boli takmer všade a strpčovali život ľuďom na každej svetovej pláži. Čo ešte tvorcovia vymyslia? Už tu boli grgajúce žraloky, žraloky už boli aj v Benátkach, boli už aj žraloky čo vedeli cúvať, chytit do papule lietadlo vo vzduchu, už tu jednoducho bolo takmer všetko. Toľko bizarností, že sa čudujem, že ešte neboli aj u nás. Kedy prídu na Zemplínsku šíravu? ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama