Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (330)

plagát

Poliš z obchoďáku 2 (2015) 

Trápna hovadina, no smial som sa. Nechápem, keďže pri podobných komédiách to vypínam už po pár minútach. Podľa mňa lepšie než jednotka, no asi záleží od nálady pri pozeraní a po slabučkej jednotke som nič dobré nečakal, skôr opak. Čiže príjemné prekvapenie. :)

plagát

Nezahrávaj sa s ohňom (2012) odpad!

To snáď nemysleli vážne, tento film. Zopár top hercov v takomto odpade, nechápem. Od začiatku bolo vidieť slabučké herecké výkony, až na pár výnimiek, ktoré boli podpriemerné. Potom čím ďalej, tým viac chýb, nereálnych vecí, odfláknutých detailov, až nakoniec som to nedopozeral, teda dopozeral ale musel som to pretočiť dopredu. Pripadalo mi to akoby to natočil 10 ročný chalan mobilom, herci vo filme boli jeho rodičia a efekty robila jeho babka Eleonóra. Kokotina! Ufff, z toho sa tak ľahko nespamätám! :DDD

plagát

Labyrint: Útek (2014) 

Kokotina jak mraky! Pán Wes Ball bol asi na drogách... Jedna hviezda len za to, že som to dokázal dopozerať.

plagát

Equalizer (2014) 

Tento film sa mi páčil, mal dej, kvalitné herecké obsadenie, akčné scény aj keď sem-tam mierne prehnané a gradujúce napätie. Od začiatku som mal ale pocit, že som tento film už videl, neviem, či to nie je náhodou re-make, nejaký moc podobný film alebo žeby som to videl v minulom živote? Fakt neviem, keďže tento film bol natočený v roku 2014 a ja som mal pocit ako keby som ho videl už pred pár rokmi, s českým dabingom nie je dlho a s titulkami filmy nepozerám. Je to záhada. :)

plagát

Ohnivý kruh (2013) 

Prvé minúty filmu boli dosť odfláknuté, po ktorých som mal nutkanie film vypnúť a rýchlo naň zabudnúť, no dal som mu šancu a film som dopozeral. Efekty boli celkom fajn, hlavne zvukové, počítačová grafika bola slabšia, hlavne ten začiatok. Inak príbeh o ničom a celkovo ma ten film nezaujal, keby som ho nevidel, tak by sa určite nič nestalo, o nič by som neprišiel. Slabota.

plagát

Súboj s Antikristom (2013) 

Je to kravina ale aj tak som to dokázal dopozerať. Obvykle takýto odpad ihneď vypínam, ani neviem, prečo som teraz spravil výnimku, teda viem, nemal som čo iné pozerať na dovolenke. :DDD

plagát

Rýchlo a zbesilo 6 (2013) 

Bohužiaľ bude aj "sedmička", tým by som začal, aj keď väčšinou patrí takýto úsudok až na koniec. Vedel som, že to bude úlet a veru že aj bol! Superman by sa mohol strčiť niekam pri tých akciách! :D Z toho množstva absurdností by som vybral len tak na ukážku - veľmi dlhú vzletovú/pristávaciu dráhu, lebo to, čo sa na nej stihlo udiať a ešte stále sa nedostali na koniec, tak to bol "gól". A ešte jednu vec by som spomenul - keď vystrelili ten čip na bmw, ktorý sa prichytil na predný nárazník z predu, tak pánko ho dal dole tak, že ľavou stranou auta sa priblížil k stene a tak ho odrazil z ľavej strany auta, len škoda, že predtým bol tento čip vpredu na aute, takže neviem akou záhadou sa dostal na bok. :D Bohužiaľ ani výber "pipiek" sa mi nepáčil, to tam nemajú krajšie? Americká blbosť nepozná hraníc a ako som začal, tak aj ukončím tento komentár - bohužiaľ bude "sedmička" a je už dopredu jasné, z čoho budú ťažiť. U tínedžerov bude úspech zaručený, nech nakrútia hocičo.

plagát

Turbo (2013) 

Pre dospelého diváka je to sprostosť (tak ako aj blbý americký šport - preteky Indy 500 - 200 kôl v ováli, ufff) až na pár výnimiek, no deťom sa to môže páčiť. Dalo sa to pozerať, no nemal som z toho nejaký extra zážitok.

plagát

Obchodníci (2013) odpad!

Nápad dobrý ale to je asi tak všetko pozitívne v tomto filme. Slabé herecké výkony, amatérska kamera a hrozný zvuk (najprv je zvuk dobrý, no napr. pri fontáne je viac počuť žblnkajúcu vodu a nie len tam).

plagát

Milujem Slovensko (2013) (relácia) 

Veľmi záleží od hostí, ktorí v tej ktorej časti účinkujú. Kto nemá rád hlavné postavy tejto relácie, tak tomu sa to nebude páčiť, lebo tie sú v každej časti. Mne tam najviac vadí "spevák" Tomo Sameček, trápneho Nikotína už neriešim, Dangl-a treba brať takého aký je a Banášová je v pohode. Nemá to "gule" ale často v TV nedávajú nič lepšie, tak aj toto sa dá pozerať, no ak tam nie je dobrá zostava, myslím tým ak tam je niekto, koho nemusím, tak to radšej ani nepozerám.