Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svetoznámy skutočný príbeh inšpirovaný neuveriteľnými udalosťami v rodine Beamových z USA. Keď sa Christy (Jennifer Garner) dozvie, že jej 10-ročná dcérka Anna (Kylie Rogers) trpí zriedkavým nevyliečiteľným ochorením, začína sa ťažký boj s časom. Veci naberú ešte dramatickejší priebeh, keď malá Anna spadne zo stromu a utrpí vážne zranenia, ktorých následkom prežije zážitok blízky smrti. To, čo nasledovalo po jej prebudení, nedokáže vysvetliť ani moderná medicína a mnohí to nenazvú inak, ako zázrak. (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (111)

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Obsahuje nepřímé spoilery! Rodinné drama s výrazným křesťanským otiskem a s tím souvisejícím sentimentem, který tu teče po kýblech. Ač tu víra hraje také svou pro charaktery podstatnou roli, film předkládá divákovi i racionální vysvětlení. Ve finále je vlastně úplně jedno, zda divák věří nebo ne, jde především o samotné postavy jejichž odhodlání a víra minimálně dopomohla ke šťastnému konci. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Jo, jakozto ateista /hm, ateista, skor agnostik, spiritual but not religious/ vycitam filmu prilisne "panbickarstvi"- fakt tie nabozenske kecy sa nedali pocuvat. Patricia Riggen mi ako reziserka hovori uplne hovno, a rezisersky teda nic moc -tempo tiez kadejake len nie dobre. Ale zase ako uvadza T2, zarobilo to na seba fajne, preto vysoke hodnotenie . 81 % ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Ako bolo povedané, buď žijete tak, že všetko je zázrak, alebo že zázraky neexistujú. Tento film si však bere z jedného aj druhého súdku a Garnerka to mieša svojimi emóciami a len ona to drží. Buď vás to teda zasiahne a pri poslednej kostolnej scéne sa rozplačete, alebo nie. Videl som už aj horšie filmy s touto tématikou, preto 2 z 5 ()

katasta 

všetky recenzie používateľa

Nejsem si úplně jistá, o co tomuhle filmu šlo víc - jestli o reklamu na křesťanství nebo o příběh malé velryby. Proti příběhu jako takovému nic nemám, ale jakmile mi někdo začne cpát víru, je zle... a ono tenhle film nic jiného nedělá. Celou poslední půl hodinu bych vystřihla, to jsem fakt měla pocit, že mi do obýváku naklusali jehovisté. ()

lareinna 

všetky recenzie používateľa

Som sklamaná. Mohol to byť skvelý film natočený podľa skutočných udalostí, ale to hlásanie viery - bolo v tomto filme až vnucujúce. Chápem, že príbeh pochádza z amerického mestečka, konkrétne komunity, kde je neprijateľné mať vlastný názor a trochu individuality, ale to presladené a sústavné mrmlanie, že Boh všetko vyrieši, bolo skutočne chvíľami až otravné. Sklamanie. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (9)

  • Natáčanie filmu zmenilo životný prostoj Jennifer Garner, ktorá uviedla, že sa jej príbeh Beamovcov veľmi dotkol a stál za jej návratom k viere, v ktorej vyrastala. (Arsenal83)
  • Kylie Rogers (Anna) při natáčení nosila protetické (umělé) břicho, a to v různých velikostech – podle stadia své choroby. (dogma97)
  • Jedna z dcér hovorí o tom, že má trinásť a mama, ktorú hrá Jennifer Garner, hovorí: "Ja viem, v podstate si už dospelá." Je to narážka na film Cez noc tridsiatničkou (2004), kde si Garner zahrala dievča, ktoré sa doslova cez noc stalo dospelou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené