Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svetoznámy skutočný príbeh inšpirovaný neuveriteľnými udalosťami v rodine Beamových z USA. Keď sa Christy (Jennifer Garner) dozvie, že jej 10-ročná dcérka Anna (Kylie Rogers) trpí zriedkavým nevyliečiteľným ochorením, začína sa ťažký boj s časom. Veci naberú ešte dramatickejší priebeh, keď malá Anna spadne zo stromu a utrpí vážne zranenia, ktorých následkom prežije zážitok blízky smrti. To, čo nasledovalo po jej prebudení, nedokáže vysvetliť ani moderná medicína a mnohí to nenazvú inak, ako zázrak. (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (111)

Ingtar2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako dieťa som raz v jaskyni pokazil baterku. Proste prestala svietiť. Sprievodca tú baterku chytil, mrdol o zem, a zrazu začala svietiť. A presne takto na mňa tento film pôsobí. Zo začiatku je to celkom fajn, sledujeme ako baterka funguje, je plne nabitá (aj keď neviem čo robia tí Američania že majú také dobré vzťahy zo susedmi, nám minule suseda rozstrihala plot a vyrúbala jabloň). Potom sa baterka pokazí (čítaj tráviaci trakt tej malej) a celé to ide do kytek. V nemocnici začne presviedčať ateistov na kresťanstvo pretože boh je láska, sila, viera, coop jednota. No a koniec, pri ktorom sa zázračne uzdraví tým, že sa yeetne po hlave do stromu je už vyložene trápny až smiešny. A to ani nehovorím o konci a monológu Jennifer Garner pri ktorom som normálne prekvapený, že ovládač neletel cez okno k susedovi do dvora. Veď ona sama nemohla veriť tým sračkám ktoré púšťala z úst... Prosia nech ju boh vylieči ale nie sú prekvapení, že jej tú chorobu dal. Asi im niekto vymenil hodnoty IQ a BMI. Dávam Odpad!, 5% za to, že doktor mal super kravatu. ()

brumbrum 

všetky recenzie používateľa

Hehe, super film :-D! A jasne jak facka, ze ometakom sa pacit NEBUDE :---))! Az na tomto fore som si uvedomil, ze pustat podobny typ filmov umyselne slepym ateistom, je ako posielat cloveka so stuplami v usiach na koncert - strata casu! Takze, zakladna otazka nie je, o com je film, alebo ci je dobry; otazka je, ci potencialny divak pozna Boha, alebo Ho aspon hlada - tym film totiz netreba vobec vysvetlovat: je super, ako kopa veci, ktore nejeden z nas v zivote osobne prezil. No a ti ostatni: neminajte cas tymto filmom a dalej hviezdickujte "romanticke komedie" ;o). Cest praci, 5*! ()

Reklama

yakoob 

všetky recenzie používateľa

Ajaj...Určitě to šlo podat lépe (či spíše jinak)...Myslím, že filmy s křesťanskou tématikou jsou opravdu jen pro povzbuzení ostatní křesťanů...A nehledejme v nich příležitost ke změně smýšlení ne-křesťanů, protože filmové médium takovou moc prostě nemá...To záleží úplně na někom jiném, zda tomu (nebo Mu) uvěří...I když v tomto filmu jde spíše o to, zda člověk dokáže příjmout zázrak uzdravení a svědectví o nebi (nebo co ta holčina vlastně viděla-vnímala)...Pokud to nepříjme, ano, bude to jen agitka...Souseda bych na tento film určitě nepozval...Je to kruté, ale je to tak...Světlem a solí pro tento svět není super duper křesťanský film, ale my sami... ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[7/10] Pekný ľudský film o skutočnom trápení jednej rodiny, v ktorom sa našlo pár scén, pri ktorých sa človek musí zamyslieť. Herecké obsadenie veľmi dobré, či už utrápení rodičia alebo ich smrteľne chorá dcéra. V určitých pasážach dojímavé, niekedy zase trošku menej. Ale aj tak solídny film, ktorý má niečo do seba. ()

Kejt.lin 

všetky recenzie používateľa

Ať si každý věří jakože na to chce. Mít víru je důležité. Zázraky možná existujou a tahle holčička měla štěstí, jsem za ní ráda. Ale prostě mi asi vadí propagace slova a lásky boží zhuštěné do hodiny a půl. O příběhu jsem nevěla nic, je smutný, emotivní, zajímavý, ale bohužel už od čtvrtky filmu jsem veděla o happy-endu. Okatý náznak významu kravaty Bostonského doktora byl tak nepřirozeně moc okatý, že si toho zkrátka nešlo nevšimnout...a pak jedna a jedna dá dvě a Vám je to prostě jasný. Model happy family se zuby nehty držel celý film, dostalo mě tam přesto pár věcí - nejstarší sestra a její zmeškaný konkurz - tady byl prostor pro emoce, tady jsem brečela, přesně v ten moment, kdy ta holka seděla sama na posteli a na peřinu jí kapaly slzy, když si uvědomila, že koncentrace všech, které teď potřebuje byla uplně jinde, u vážně nemocné Ann...A pak vemte si pozici rodičů - jak být v téhle situaci těmi nejlepšími pro tři děti? ..tady se odpovědělo za nás - stačí víra...nicméně našeptávačky, omýlačky a meet-upy z Bohem to celé v mých očích staví uplně na jinou rovinu, bohužel. Já jsem tolerantní, nezlehčuju to, brečela jsem v průběhu, ale ke konci už to na mě bylo prostě moc...a ještě jedna věc - strašně nemám ráda Jennifer Garner, ale to já jen tak..a k závěru...já jsem u filmů ovlivněná těma zatracenýma emocema...síla a zajímavost příběhu mi nedovolí dát míň než 3 csfd hvězdy.. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (9)

  • V každej sekvencii, kde sa stane zázrak alebo sa práve má stať, je viditeľný motýľ. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo v Atlante v štáte Georgia, v júli 2015. Skončilo v auguste toho istého roku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama