Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa mladý John (Marcel Ruiz), adoptívny syn Joyce Smithovej (Chrissy Metzová), prepadne cez popraskaný ľad do vôd jazera v Missouri, nad jeho nehybným telom sa všetci vzdávajú nádeje na jeho záchranu. Napriek pochmúrnym predpovediam lekárov aj vedcov však Joyce nestráca vieru, začne sa modliť za Johnovo uzdravenie a inšpiruje aj ostatných. Všetci sa stanú svedkami fascinujúcej pravdy, že viera a láska môžu priniesť nielen nádej, ale aj skutočný zázrak. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (51)

DoubleJo 

všetky recenzie používateľa

Typická americká kresťanská propaganda. Drísty o bohu sa sypú počas celej stopáže, modlitby sú účinnejšie ako medicína a keď sa budete extra kvalitne modliť, privediete k životu aj mŕtveho. Ak neveríte v bradatého dedka v oblakoch, tomuto filmu sa zďaleka vyhnite, inak zbytočne zabijete 116 minút. A ak to chcete vidieť, lebo ste fanúšikom Luka Cagea, tak ten sa tam objaví dokopy na 10 minút. Totálna strata času. EDIT: Arsenal83 nejde prežiť, že niekto tu vyjadrí svoj názor na túto sračku. A nie, nepozeral som to dobrovoľne, pozeral som to, lebo mi za to zaplatili. A vraj kresťania odpúšťajú. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Srdcervúci životopisný príbeh o chalanovi čo ušiel hrobárovi z lopaty. Liezť na ľad, keď nie je overený a navyše boli chalani aj varovaní, je teda pekná hlúposť. No ale na druhú stranu snímok diváka znásilňuj svojim silným náboženským nátlakom, a to teda vadí. Priam až náboženský fundamentalizmus tu srší. Obsahovo podobné napríklad so Zázrakmi z neba (2016), no spracovaním a formou kdesi v inej galaxii. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $14miliónovTržby USA $40,713,082Tržby Celosvetovo $50,444,358 Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Kresťanská propaganda ako hrom. Do tohto filmu som išiel dosť naslepo, som videl len plagát k filmu a som myslel že to bude nejaký thriller. A nakoniec to je úžasný srdcevrúci príbeh podľa skutočných udalostí. Proste pozrite sa na ďalší krásny boží zázrak, je to pašák ako vie pomôcť skutočne veriacím. Frkan Topher Grace ako kazateľ mi tam moc nesedel, na záver filmu ale ukázali skutočnú podobizeň daného kazateľa a tá vypadala ale ďaleko úchylnejšie. /50%/ ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

DoubleJo to zabil. Dobrovoľne si pozrie film, ktorý otvorene o sebe prehlasuje, že je kresťanskou drámou, a potom objaví teplú vodu a začne kričať, ale veď ten film je kresťanský! Ja neviem, ale napríklad ja v zásade nepozerám islamské filmy, pretože by to bola pre mňa strata času. Ale niektorí ľudia si úmyselne pozrú, čo nechcú a potom vyplakávajú po portáloch, že koľko času zo svojho drahocenného života stratili. To je naozaj podivuhodný stav mysle hraničiaci s masochizmom. Tento film nie je geniálny, ani super, ani proste veľdielo. Je priemerný. Snaží sa inšpirovať, nie je len nejakou lacnou propagandou. Je určený ľuďom, ktorí veria aj v niečo vyššie, čo nás presahuje, ľuďom, ktorí nie sú natoľko nadutí, aby si mysleli, že sú najmúdrejšími tvormi vo vesmíre i za ním. Nie je teda určený ľuďom konzumu, mysliacich len na žrádlo, sex a sranie. Nie je určený užívateľovi DoubleJo. ()

zsn odpad!

všetky recenzie používateľa

Pí*ovina prvního kalibru! Nevěřím tomu ani čistou injekční stříkačku. Vymývarna mozku náboženskými kecy. Hrát na emoce Američani umí, ale mohli si odpustit křesťanství - naprostý přežitek moderní společnosti. Vstal z mrtvých po 10 min pod vodou a po 45 min bez srdeční činnosti, to určitě. A nyní v reálu se uzdravenej mladej chce stát pastorem, protože se cítí dlužný bohu 🤣 - padám smíchy. Někdo v tomto příběhu lže - buď matka, která to musela světu vyprávět, anebo zde scénárista. Jako smyšlený děj by to za tři hvězdy dalo, ale tím, že mne vyloženě uráží bohem, dávám odpad, kterým bůh je. ()

Galéria (54)

Súvisiace novinky

La Llorona ovládla Velikonoce

La Llorona ovládla Velikonoce

22.04.2019

Nadpřirozený horor La Llorona: Prokletá žena, jenž je spin-offem k V zajetí démonů a zároveň samostatně stojícím filmem, ovládl v zámoří nejhorší velikonoční víkend za poslední dekádu a půl. Snímek… (viac)

Reklama

Reklama