Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa mladý John (Marcel Ruiz), adoptívny syn Joyce Smithovej (Chrissy Metzová), prepadne cez popraskaný ľad do vôd jazera v Missouri, nad jeho nehybným telom sa všetci vzdávajú nádeje na jeho záchranu. Napriek pochmúrnym predpovediam lekárov aj vedcov však Joyce nestráca vieru, začne sa modliť za Johnovo uzdravenie a inšpiruje aj ostatných. Všetci sa stanú svedkami fascinujúcej pravdy, že viera a láska môžu priniesť nielen nádej, ale aj skutočný zázrak. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (51)

brumbrum 

všetky recenzie používateľa

Asi takto: ked sa sfilmuje vitazstvo trpajzlikov nad drakmi, tak ludia plesaju, jaka to skvostna sracka. Ked sa sfilmuje skutocny pribeh z prvej ruky, kde zvitazi laska a viera nad smrtou, tak sa to ocajchuje ze 'agitka' a 'odpad'. Takze dalsi hodnotny film nenakruteny velkolepo, ktory by mohol rozsirit obzor neinformovanym ukratenym spoluobcanom, ze Boh bol, je a zostane Autorom a Panom nasisch zivotov. Ako tisice inych, aj tento pribeh je z prvej ruky od tych, co to prezili a protagonisti filmu stale ziju - no ale ovsem nie je zaujem o dokazy ci autenticke pribehy, ludia si radsej pozru daku trpajzlikovsku sracku ku pivu. Ja davam 5* ()

Thomas_xxxxx 

všetky recenzie používateľa

Tento komentár môže obsahovať nejaké spoilery. Bez ohľadu na to, že som ateista a tento film bol akousi kresťanskou propagandou, tak bol natočený s citom a dokáže chytiť za srdce. Náhle uzdravenie je možno vzhľadom na okolnosti trochu pritiahnuté za vlasy, no v celkovom zúčtovaní to nehrá veľkú rolu na kvalite filmu. Pekný film. ()

Reklama

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

A víte co? Mně je jedno, jak moc křesťanský ten film byl. Sám jsem křesťan, zároveň ani nebudu popírat (ne)smysl církve. Ale zázraky se zkrátka dějí, snímek je založený na skutečné události a i když divák tuší, jak to asi dopadne, pořád je to vysoce emocionální jízda. Jsem taková kráčející skála, ale tohle tak dobře fungovalo, že jsem už v polovině byl jako žužu, slzy na krajíčku a rozčarován, když mi do toho všeho skočila reklama. A i když byl hlavní představitel a i oběť nehody takový trochu arogantní floutek, stejně jsem mu ty palce držel! ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Křesťanská propaganda? Ano, trochu ano. Ale je to příběh podle skutečné události. Ať za to mohl Bůh, štěstí, jeho tělo nebo doktoři, tak je to krásný příběh, který přiměl spoustu lidí k víře. A co je na tom špatného? Nic. Já sama v něco nadpozemského věřím, nevím co to je, nevím jestli to tam vůbec je, ale je hezké věřit. A tohle je moc krásně zpracovaný dojemný příběh, který opravdu silně hraje na city diváků. Plakala jsem skoro celý film. Emoce jsou až hmatatelné. Rozhodne to není film pro pesimisty a skeptiky, doporučila bych ho spíše ženskému publiku, které si zrovna potřebuje poplakat nebo najít v sobě trochu víry. ()

KrestanFilms 

všetky recenzie používateľa

Další film založený na zázraku dle skutečné události. Ale proč ne? Snad to alespoň některé nakopne, že "víra hory přenáší" a začnou žít také ve víře v toho, jemuž odevzdali svůj život a v moci, kterou nám dává. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Galéria (54)

Súvisiace novinky

La Llorona ovládla Velikonoce

La Llorona ovládla Velikonoce

22.04.2019

Nadpřirozený horor La Llorona: Prokletá žena, jenž je spin-offem k V zajetí démonů a zároveň samostatně stojícím filmem, ovládl v zámoří nejhorší velikonoční víkend za poslední dekádu a půl. Snímek… (viac)

Reklama

Reklama