Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svetoznámy skutočný príbeh inšpirovaný neuveriteľnými udalosťami v rodine Beamových z USA. Keď sa Christy (Jennifer Garner) dozvie, že jej 10-ročná dcérka Anna (Kylie Rogers) trpí zriedkavým nevyliečiteľným ochorením, začína sa ťažký boj s časom. Veci naberú ešte dramatickejší priebeh, keď malá Anna spadne zo stromu a utrpí vážne zranenia, ktorých následkom prežije zážitok blízky smrti. To, čo nasledovalo po jej prebudení, nedokáže vysvetliť ani moderná medicína a mnohí to nenazvú inak, ako zázrak. (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (111)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Vydržet se dá cokoliv, ale takové tlačení na pilu jsem teda opravdu nečekal. Mohlo jít o hezké rodinné drama s dobrým koncem na závěr ve styl tehdejší televize Hallamark. Ostatně v názvu máte spoiler jako hrom. Nicméně držel jsem se zuby nehty po celej film. Třeba střelenou Queen Latifah by tu měl mít rád každý. Ale setkání s Bohem na závěr filmu mě dostalo tak do kolen, že jsem neměl dál sílu vnímat, co se ve filmu děje. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Kto nechce tomu ani skutočnosť, ani realita, ani pravda nepomôže a bude to považovať za agitku. Sú proste takí ľudia, že keby sa im uzdravila týmto spôsobom aj ich vlastná dcéra, tak by neuverili. Pretože skrze pýchu nechcú. Aj preto je zázrak nielen to, čo sa stalo v tomto filme a rodine Beamových, ale to, že sa tento film dlhodobo drží v červených číslach, nakoľko je tu mnoho obmedzených služobníkov, ktorí nenávidia všetko spojené s vierou, apelujú na zdravý rozum, ktorý im samým chýba, a odpadujú bez rozmyslu. Pritom film sám o sebe vôbec netlačí na kresťanstvo a až do konca to necháva vo vlažnej rovine. Až výpoveď dievčatka niečo na tom mení, ale ako to mali natočiť ateisticky korektne? Mali si vymyslieť, že to dievča nevidelo vôbec nič, len tmu, a že ju zachránila napríklad lakocinka od firmy fajzer? To by už bolo prijateľné? Všetko je krásne vysvetlené v závere filmu a kto sa nechce zamyslieť, tomu žiaľ asi niet pomoci. Som rád, že vychádzajú aj takéto filmy. Dávajú nádej a upevňujú odhodlanie. ()

Reklama

Kejt.lin 

všetky recenzie používateľa

Ať si každý věří jakože na to chce. Mít víru je důležité. Zázraky možná existujou a tahle holčička měla štěstí, jsem za ní ráda. Ale prostě mi asi vadí propagace slova a lásky boží zhuštěné do hodiny a půl. O příběhu jsem nevěla nic, je smutný, emotivní, zajímavý, ale bohužel už od čtvrtky filmu jsem veděla o happy-endu. Okatý náznak významu kravaty Bostonského doktora byl tak nepřirozeně moc okatý, že si toho zkrátka nešlo nevšimnout...a pak jedna a jedna dá dvě a Vám je to prostě jasný. Model happy family se zuby nehty držel celý film, dostalo mě tam přesto pár věcí - nejstarší sestra a její zmeškaný konkurz - tady byl prostor pro emoce, tady jsem brečela, přesně v ten moment, kdy ta holka seděla sama na posteli a na peřinu jí kapaly slzy, když si uvědomila, že koncentrace všech, které teď potřebuje byla uplně jinde, u vážně nemocné Ann...A pak vemte si pozici rodičů - jak být v téhle situaci těmi nejlepšími pro tři děti? ..tady se odpovědělo za nás - stačí víra...nicméně našeptávačky, omýlačky a meet-upy z Bohem to celé v mých očích staví uplně na jinou rovinu, bohužel. Já jsem tolerantní, nezlehčuju to, brečela jsem v průběhu, ale ke konci už to na mě bylo prostě moc...a ještě jedna věc - strašně nemám ráda Jennifer Garner, ale to já jen tak..a k závěru...já jsem u filmů ovlivněná těma zatracenýma emocema...síla a zajímavost příběhu mi nedovolí dát míň než 3 csfd hvězdy.. ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[7/10] Pekný ľudský film o skutočnom trápení jednej rodiny, v ktorom sa našlo pár scén, pri ktorých sa človek musí zamyslieť. Herecké obsadenie veľmi dobré, či už utrápení rodičia alebo ich smrteľne chorá dcéra. V určitých pasážach dojímavé, niekedy zase trošku menej. Ale aj tak solídny film, ktorý má niečo do seba. ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Čakal som na ten zázrak, aby som videl, čo urobí s tou rodinou a ako bude reagovať okolie. Aké bolo moje prekvapenie, keď onen zázrak nebol začiatkom, ale koncom filmu. Stal sa z toho "hraný dokument" o udalostiach v jednej rodine. Rozhodne to nebola dvojhodinová, nadupaná, kresťanská agitka, hoci gýč to bol slušný. Je to na večer pre dámy, ktoré po príchode z práce chcú pocítiť tie pravé emócie pri sledovaní skutočného príbehu. Z nevýrazných hereckých výkonov, ako aj z obsahu filmu som dosť sklamaný. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (9)

  • Jedna z dcér hovorí o tom, že má trinásť a mama, ktorú hrá Jennifer Garner, hovorí: "Ja viem, v podstate si už dospelá." Je to narážka na film Cez noc tridsiatničkou (2004), kde si Garner zahrala dievča, ktoré sa doslova cez noc stalo dospelou. (Arsenal83)
  • Kylie Rogers (Anna) při natáčení nosila protetické (umělé) břicho, a to v různých velikostech – podle stadia své choroby. (dogma97)

Reklama

Reklama