Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svetoznámy skutočný príbeh inšpirovaný neuveriteľnými udalosťami v rodine Beamových z USA. Keď sa Christy (Jennifer Garner) dozvie, že jej 10-ročná dcérka Anna (Kylie Rogers) trpí zriedkavým nevyliečiteľným ochorením, začína sa ťažký boj s časom. Veci naberú ešte dramatickejší priebeh, keď malá Anna spadne zo stromu a utrpí vážne zranenia, ktorých následkom prežije zážitok blízky smrti. To, čo nasledovalo po jej prebudení, nedokáže vysvetliť ani moderná medicína a mnohí to nenazvú inak, ako zázrak. (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (111)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Vydržet se dá cokoliv, ale takové tlačení na pilu jsem teda opravdu nečekal. Mohlo jít o hezké rodinné drama s dobrým koncem na závěr ve styl tehdejší televize Hallamark. Ostatně v názvu máte spoiler jako hrom. Nicméně držel jsem se zuby nehty po celej film. Třeba střelenou Queen Latifah by tu měl mít rád každý. Ale setkání s Bohem na závěr filmu mě dostalo tak do kolen, že jsem neměl dál sílu vnímat, co se ve filmu děje. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Ako bolo povedané, buď žijete tak, že všetko je zázrak, alebo že zázraky neexistujú. Tento film si však bere z jedného aj druhého súdku a Garnerka to mieša svojimi emóciami a len ona to drží. Buď vás to teda zasiahne a pri poslednej kostolnej scéne sa rozplačete, alebo nie. Videl som už aj horšie filmy s touto tématikou, preto 2 z 5 ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Film má v podstate veľmi jednoduché jadro. Točí sa okolo choroby malého dievčatka, ktoré má ojedinelú a zvláštnu poruchu trávenia potravín, ktorá je smrteľná. Jennifer Garner má už dávno za sebou časy kedy si obliekala oblek sexi elektry a v tomto filme na mňa pôsobila nanajvýš rušivo. Celý silný príbeh išiel bokom a uvoľnil miesto viere a tomu ako viera dokáže robiť zázraky. Celý príbeh išiel do kytek za dve minúty a to tým že dievčatko sa zázrakom uzdravilo a mohli si žiť ako šťastná rodina bez jediného vysvetlenia. 48% ()

mirekem 

všetky recenzie používateľa

Dvě hvězdičky za film, škoda, že to nevzal do ruky lepší režisér, mohlo být to poselství a potvrzení víry silnější (za které jsou další dvě) a vyznít méně fádně a neuvěřitelně, protože to, že někdo vystoupí z těla a prožije restart, snad dnes už nezpochybňují ani vědci. I když těžko vyčítat Patricii Riggen sentiment a kýč, protože takoví také Američané jsou, patetičtí, emotivní, přecitlivělí, věřící... Natočila skutečný příběh jedné americké rodiny, vlastně ho jen převyprávěla. Čert to vem, pardon, pro mě osobně je důležité to, že být materialisticky smýšlejícím člověkem je v podstatě nevědomost, která bude každému dříve nebo později vysvětlena a vyvrácena a že věřit pouze tomu, co lze změřit a zvážit, osahat si... Je vlastně úsměvná bláhovost. Zvlášť když má jeden tolik důkazů nejen ve filmu, ale hlavně ve svém blízkém okolí. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Přemýšlela jsem kolik mám dát filmu hvězdiček, ale když to porovnám s filmem Nebe existuje, který je vlastně natočený na stejných principech, tak se mi oba filmy líbili stejně. Krásný a smutný příběh se zajímavým koncem. U filmu jsem si poplakal, jelikož mě to v některých scénách vážně dojalo, ale bylo to na mně až moc náboženské. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (9)

  • Natáčanie filmu zmenilo životný prostoj Jennifer Garner, ktorá uviedla, že sa jej príbeh Beamovcov veľmi dotkol a stál za jej návratom k viere, v ktorej vyrastala. (Arsenal83)
  • Kylie Rogers (Anna) při natáčení nosila protetické (umělé) břicho, a to v různých velikostech – podle stadia své choroby. (dogma97)
  • Natáčanie začalo v Atlante v štáte Georgia, v júli 2015. Skončilo v auguste toho istého roku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama