Reklama

Reklama

Asterix a tajomstvo čarovného nápoja

  • Česko Asterix a tajemství kouzelného lektvaru (viac)
Trailer 2

Príbeh z prostredia svojráznej Galskej dediny sa točí okolo ich čarovného nápoja. Ten účinkuje tak, že kto ho vypije tak sa stane nadpozemsky silný. A vďaka tejto sile, odoláva dedina neustálym útokom Rimanov. Starý a popletený druid Panoramix, ktorý ako jediný vie tento nápoj pripraviť, však jedného dňa spadne pri zbere imela zo stromu. Pri páde si nielenže zlomí nohu, ale si aj uvedomí, že ak sa s ním niečo stane, tak budúcnosť Galov je ohrozená. Preto sa rozhodne odovzdať tajomstvo čarovného nápoja niekomu mladšiemu. Pri hľadaní toho správneho druida si vezme na pomoc dvoch „osvedčených “hrdinov z dediny – Asterixa a Obelixa. A dobrodružná cesta za budúcim nositeľom tajomstva čarovného nápoja môže začať... (Magic Box)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (121)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Vylozene prijemny prekvapeni. Nic moc jsem necekal a dostalo se mi fajn pohodovyho animaku se spoustou sympatickejch postav (to jediny jsem trochu cekal), relativne originalnim pribehem, kterej hodne svizne odsejpa, spoustou dobrejch forku a prekvapive i fajnovy akce podtrzeny prijemnou animaci a skvelou hudbou. Takze za me naprosta spokojenost. ()

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Animáky s Asterixem a Obelixem si pamatuji už z dětství. Tento nejnovější jsem si tak nenechal ujít a chtěl jsem si zlehka připomenout dětství. Nutno říct, že příběh se tentokrát točí kolem Římanů jen okrajově, naopak se dozvíme něco o Panoramixově mládí. Pro mě je důležité, že animace vypadá skvěle, ovšem ještě důležitější je humor, který funguje bezvadně. Jde o opravdu zábavnou podívanou, která baví, nenudí, je svižná a navíc ctí tradice klasické předlohy, o čemž můžu něco vědět, neboť jsme komiksy doma měli. ()

Reklama

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Zmlsaný skvelým Sídlom bohov som sa tešil na ďalší nášup 3D animovaného Asterixa, no bohužiaľ blesk dvakrát na rovnaké miesto neudrel. Zápletka o hľadaní Panoramixovho nástupcu je triviálna rutina bez pridanej hodnoty akú malo práve Sídlo bohov. Humoru tu skrátka nie je toľko ako by som chcel a ten, čo tu je, je príliš jednoduchý. Ta tam je sociálna z satira predošlej časti. Finálny mega súboj mi navyše k Asterixovi hrubo nepasoval, toto bolo niečo ako Godzilla vs. Kong, akurát v infantilnom prevedení. Celkovo teda riadne sklamanie za ktoré hodnotím prísnejšie ako by si film objektívne zaslúžil. 5/10 ()

DJ_bart 

všetky recenzie používateľa

Není to špatný, jde o prvotřídní galskou podívanou u který se nejde nebavit, ale animák až moc podléhá moderním trendům (superhrdinský finále), a to Asterixovi fakt nesluší – což ostatně platí i pro 3D animaci, poněvadž ono komiksové vzezření se hodí spíše do kresleného formátu. Jestliže vznikne pokračování, jsem pro, u Tutatise. ()

vaava 

všetky recenzie používateľa

Celkem zklamání. Novodobý ztvárnění Asterixe po vzoru disney. Zápletka nudná jen aby byla, od začátku víš, co se má stát a fakt dlouho se k tomu film snaží dohrabat. Tam, kde už doufáš, že se děj posune, se zase vrací zpátky. Nevim, kdo tenhle model filmu vymyslel, ale můžeš si pustit cokoli jinýho a bude to vlastně stejnej film. "Zábavnost" má asi vyvolat trik, že ve filmu furt někdo řve nebo metoda rychlých střihů, kdy obrazovka bliká jak šílená. Dialogy jsou pro pro děti nudné, pro dospělé hloupé. Boj Power Rangers na konec je jen blbou tečkou za celým tím pokusem o pohádku. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Na rozdíl od prvního opusu, „Julius Caesar a Římané“, nejsou v centru dění Římané, nýbrž celá Gálie mimo vesnici, která je obsazena a doposud nedostala prostor. Dozvídáme se více o mládí Panoramixe a jeho slavného lektvaru. (3T)
  • V úvodu a v závěrečném souboji zazní píseň „You Spin Me Round“ skupiny Dead or Alive. (Asmodin)
  • Jedná se o druhý animovaný film o Asterixovi, který nemá příběh podle komiksu. (mar48)

Reklama

Reklama