Reklama

Reklama

Asterix a tajomstvo čarovného nápoja

  • Česko Asterix a tajemství kouzelného lektvaru (viac)
Trailer 2

Príbeh z prostredia svojráznej Galskej dediny sa točí okolo ich čarovného nápoja. Ten účinkuje tak, že kto ho vypije tak sa stane nadpozemsky silný. A vďaka tejto sile, odoláva dedina neustálym útokom Rimanov. Starý a popletený druid Panoramix, ktorý ako jediný vie tento nápoj pripraviť, však jedného dňa spadne pri zbere imela zo stromu. Pri páde si nielenže zlomí nohu, ale si aj uvedomí, že ak sa s ním niečo stane, tak budúcnosť Galov je ohrozená. Preto sa rozhodne odovzdať tajomstvo čarovného nápoja niekomu mladšiemu. Pri hľadaní toho správneho druida si vezme na pomoc dvoch „osvedčených “hrdinov z dediny – Asterixa a Obelixa. A dobrodružná cesta za budúcim nositeľom tajomstva čarovného nápoja môže začať... (Magic Box)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (121)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Galská klasika. Hezky barevné, tradičně zábavné a s celou řadou současných vtipů, čímž byl každý animovaný Asterix s Obelixem specifický. Za mě jednoznačně super. Dokonce mám pocit, že jakmile jej budou v televizi dávat znova, záměrně nechám televizi zapnutou a budu si to opět užívat. Ostatně jako většinu zbylých kreslených filmů s touto bláznivou dvojkou, se kterou jsem si prošel celé dětství. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Zmlsaný skvelým Sídlom bohov som sa tešil na ďalší nášup 3D animovaného Asterixa, no bohužiaľ blesk dvakrát na rovnaké miesto neudrel. Zápletka o hľadaní Panoramixovho nástupcu je triviálna rutina bez pridanej hodnoty akú malo práve Sídlo bohov. Humoru tu skrátka nie je toľko ako by som chcel a ten, čo tu je, je príliš jednoduchý. Ta tam je sociálna z satira predošlej časti. Finálny mega súboj mi navyše k Asterixovi hrubo nepasoval, toto bolo niečo ako Godzilla vs. Kong, akurát v infantilnom prevedení. Celkovo teda riadne sklamanie za ktoré hodnotím prísnejšie ako by si film objektívne zaslúžil. 5/10 ()

Reklama

megajalec 

všetky recenzie používateľa

Ďalšie pokračovanie príbehov z galskej dediny. Tentoraz ide dvojica Asterix - Obelix do úzadia a príbeh je o Panoramixovi a jeho kúzelnom nápoji a tiež hľadaní nástupcu. Film neočarí, ale ani neurazí, poteší sem-tam nejaký vtipný fórik. Priemer, ktorý si dlho asi ale nebudete pamätať. Séria mala aj lepšie diely. ()

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

Tak jako předchozí film, je i tohle super zábava, po dlouhé době sem se od srdce zasmál a dobře bavil. Navíc je zde super záporák a finále má dobrou jiskru. Na filmu je nejlepší, že na nic netlačí a velice dobře plyne, takže se mi nestalo že bych se nudil. A navíc tady hraje song You Spin Me Round, co víc chtít ? Naprosto perfektní. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Asterix, Obelix, Alfabetix, Panoramix, Archaix, Majestatix a další se oděli do nové kolekce a já musím jedním dechem dodat, že klasický look mi je milejší novot. Ale jinak Galové, tak jak jsme na ně za ty léta navykli. Lektvary, divočáci, Římané, piráti….snad jen duo A&O je trochu upozaděné a mermomocí se snaží držet krok s dobou. Vše je tak, jak má, ale já se stejnak nemohu zbavit pocitu, že staré dobré časy mých prvních komiksů nenávratně odvál čas. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Asterix se poprvé objevil v komiksu „Asterix The Gaul“ z roku 1959. (3T)
  • V úvodu a v závěrečném souboji zazní píseň „You Spin Me Round“ skupiny Dead or Alive. (Asmodin)

Reklama

Reklama