Reklama

Reklama

Denník slabocha: Výlet za všetky peniaze

  • Česko Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rodina Heffleyovcov (Alicia Silverstoneová, Tom Everett Scott) vyráža na oslavu deväťdesiatych narodenín babičky, no nikto netuší, že skutočným cieľom mladého Grega (Jason Drucker) je veľtrh videohier. Dobrodružný výlet naprieč krajinou sa pre celú rodinu zmení na nezabudnuteľný zážitok. (TV JOJ)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (39)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $22miliónovTržby USA $20,738,724Tržby Celosvetovo $40,120,144Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Úvod dosť otravný, suchý, prípadne prepálený, hlavne Gregov brat je otrasný v každom ohľade. Prvá polhodinka taká nijaké ale potom sa to konečne rozbehne ako putujú v aute a začnú pribúdať aj zábavnejšie scénky, ktoré slušne pobavia. Hlavne stret z druhou chlpatou rodinou vždy niečo urvane zábavné prinesie. /50%/ ()

Phosphorus 

všetky recenzie používateľa

Od začiatku filmu som sa nevedel zbaviť pocitu, že je strašne low-budget, hlavne čo sa týka nepodarených hereckých výkonov, kostrbatých dialógov, nedokonalého CGI a celkovo takej nelogickosti veľkého množstva scén (a nemyslím tým len tie šialenosti s Chlpáčovcami). Aj keď som rýchlo zistil, že low-budget nie je, prišlo mi to celé také lacné a ťažko uveriteľné. Film za všetky peniaze? Asi nie. Napriek tomu som sa chvíľami dobre zasmial a nevedno prečo ma kratučké cameo ubezpečilo, že otec celej knižnej série tento film odobril. UPOZORNENIE: Film obsahuje moč, zvratky, výkaly a plyny (ľudské aj zvieracie). Je to síce o poseroutkovi, ale treba poznať mieru. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nové obsadenie postáv dobrý dojem nekazí, veľmi rýchlo som si zvykol. Nechápem to nízke hodnotenie. Podľa môjho názoru je veľa omnoho slabších rodinných komédií, ktoré sú prijaté lepšie, čo nie je fér. Je tu z každého rožka troška, niečo pre menších, niečo pre pubertiakov a spoločne jedna veľká rodinná zábava. Trápnosť, ktorá sa tu ale dokázala premeniť na funkčnú zábavu. Nadpriemer. 75/100 ()

JesterKruger 

všetky recenzie používateľa

Mě bylo hned jasné, proč tu jsou noví herci. To protože původní představitelé Rowleyho, Grega, Rodricka dospěli, a jelikož v knížní předloze nejsou dospělí, tak je musí nahradit jiní herci (Akorát nechápu, proč je ve filmu řečeno, že Gregovi je 12 a Rodrickovi 16, když ve třetím díle bylo Gregovi 13 a Rodrickovi 17. Svým způsobem se jedná o kombinaci poseroutky, YouTube, a Bláznivé Dovolené, A výsledek je větší než super. ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

A on to nebyl zase takový průšvih, jaký jsem očekával. Obsazení se logicky muselo obměnit, protože to staré za těch 5 let až příliš zestárlo (ono už ve 3. filmu působilo dost staře). Jinak - podklad pro děj dobrý, neustále se něco dělo, z celé čtveřice jde o ten vůbec nejfekálnější díl a zkrátka to byla zábava od začátku do konce. Jen by to místy nemuselo propadat snaze o humor a úpadek v trapnost, či se nevyžívat v až příliš nelogických situacích (auto nejede, cíl je nadohled, ale dojít po svých nepřipadá v úvahu). Ale jsem jinak docela spokojený a budu doufat v případná další pokračování. Přece jen, předlohy je víc než dost! 70% ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (9)

  • V 60. minúte si je možné všimnúť záber na iPhone s výrezom na Apple logo, ale v ďalšom zábere je zadný obal plný, bez loga. (zuzulatomas)
  • Jedná se o čtvrtý díl filmové série, předlohou však byla již devátá kniha série literární. (darthbane)
  • Pri vstupe do reštaurácie má Frank Heffley (Tom Everett Scott) na sebe kravatu, pri stole ju už nemá. (ČSFD)

Reklama

Reklama