Reklama

Reklama

Denník slabocha: Výlet za všetky peniaze

  • Česko Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rodina Heffleyovcov (Alicia Silverstoneová, Tom Everett Scott) vyráža na oslavu deväťdesiatych narodenín babičky, no nikto netuší, že skutočným cieľom mladého Grega (Jason Drucker) je veľtrh videohier. Dobrodružný výlet naprieč krajinou sa pre celú rodinu zmení na nezabudnuteľný zážitok. (TV JOJ)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (39)

JesterKruger 

všetky recenzie používateľa

Mě bylo hned jasné, proč tu jsou noví herci. To protože původní představitelé Rowleyho, Grega, Rodricka dospěli, a jelikož v knížní předloze nejsou dospělí, tak je musí nahradit jiní herci (Akorát nechápu, proč je ve filmu řečeno, že Gregovi je 12 a Rodrickovi 16, když ve třetím díle bylo Gregovi 13 a Rodrickovi 17. Svým způsobem se jedná o kombinaci poseroutky, YouTube, a Bláznivé Dovolené, A výsledek je větší než super. ()

Phosphorus 

všetky recenzie používateľa

Od začiatku filmu som sa nevedel zbaviť pocitu, že je strašne low-budget, hlavne čo sa týka nepodarených hereckých výkonov, kostrbatých dialógov, nedokonalého CGI a celkovo takej nelogickosti veľkého množstva scén (a nemyslím tým len tie šialenosti s Chlpáčovcami). Aj keď som rýchlo zistil, že low-budget nie je, prišlo mi to celé také lacné a ťažko uveriteľné. Film za všetky peniaze? Asi nie. Napriek tomu som sa chvíľami dobre zasmial a nevedno prečo ma kratučké cameo ubezpečilo, že otec celej knižnej série tento film odobril. UPOZORNENIE: Film obsahuje moč, zvratky, výkaly a plyny (ľudské aj zvieracie). Je to síce o poseroutkovi, ale treba poznať mieru. ()

Reklama

juta 

všetky recenzie používateľa

Sice původní filmová parta tu už není, čas je bohužel neúprosný a tak tu máme novou sestavu, se kterou se člověk ze začátku horkotěžko seznamuje, ale postupem času si k ní najde cestu a už mu ani původní týpci nechybí. Tentokrát se to nese v duchu road tripu, ale to vůbec nevadí a opět se tu najde dost bláznivých situací. Některé jsou sice trochu přehnané, ale ve výsledku je toto pokračování docela povedené. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nové obsadenie postáv dobrý dojem nekazí, veľmi rýchlo som si zvykol. Nechápem to nízke hodnotenie. Podľa môjho názoru je veľa omnoho slabších rodinných komédií, ktoré sú prijaté lepšie, čo nie je fér. Je tu z každého rožka troška, niečo pre menších, niečo pre pubertiakov a spoločne jedna veľká rodinná zábava. Trápnosť, ktorá sa tu ale dokázala premeniť na funkčnú zábavu. Nadpriemer. 75/100 ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Aj keď som dospelý stále mám rád tieto filmy. Na začiatku sa to pomaly rozbieha, ale keď sú už na ceste k babičke tak má to šťavu a nechýba humor. Po celý film som sa parádne bavil. Pri scénke na paródiu filmu Psycha som sa skoro počúral od smiechu. Len trošku mi bolo zle pri scéne na kolotoči, keď sa ten chlap povracal.To už bolo moc nechutné a mohli si to odpustiť.Ale aj tak som sa kráľovský bavil. 6/10 ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (9)

  • Scéna na konci filmu, kdy se Greg (Zachary Gordon) brání ve sprše pánovi, je odkaz na legendární scénu ve sprše z hororového filmu Psycho (1960). (Pichloza)
  • Ve filmu od knižní předlohy lze najít několik rozdílů, např. postava Mac Digby se v knize nevyskytuje. (darthbane)

Reklama

Reklama