Reklama

Reklama

Muž v temnote 2

  • Česko Smrt ve tmě 2 (viac)
Trailer 1

Pokračovanie úspešného hororu sa odohráva niekoľko rokov po násilnom vniknutí do domu, kde Norman Nordstrom (Stephen Lang) žije v ústraní, kým ho nedobehnú hriechy z minulosti. (Itafilm)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (243)

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně to není o moc horší, než nervydrásající horová jednička. Je to jen jiné. Role se tentokrát prohazují a i když jsem nebyl při sledování až tolik napjatý, jako v případě prvního dílu, a to z důvodu, že nebezpečí je tentokrát o poznání méně děsivého charakteru, pořád je to kvalitně natočená a snaživě napsaná řezničina s jednou moc pěknou útěkovou scénou na jeden záběr. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Jednotka patrila k najzaujímavejším filmom roku 2016. Úspech nastal vďaka nasledujúcim veciam: zo zaujímavého, ale pritom jednoduchého nápadu sa podarilo vyťažiť maximum, prišlo tu dokonca k určitému príbehovému prekvapeniu a casting bol robený šťastnou rukou. Dvojka stojí príbehovo úplne samostatne, spája ju len ústredná postava. A je to bieda po všetkých stránkach. Dejú sa tu občas fyzikálne stupidity. Postavy sú zahrané hercami kategórie C. Postavy sú napísané tak, že lepší herci by z toho vymáčkli maximálne Béčko. A čo je najhoršie, tak TMA tu hrá len vedľajšiu postavu. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Slepý muž žije so svojou dcérou v ústraní. Keď sa ale jednej noci do jeho domu vláme banda násilných mužov, ktorí chcú uniesť jeho dieťa, musí využiť všetky prostriedky, aby ju ochránil. - Opäť super jazda. Zatial čo prvá časť stavala dej skôr na hutnej atmosfére, tu sa tvorcovia viac zamerali na príbeh a jeho pozadie, do ktorého zakomponovali viacero twistov. To ale neznamená, že sa v druhej časti nedočkáme násilia, pretože toho tu je viac než dosť. Za mňa rozhodne odporúčam, a som rád, že som konečne našiel nový horor, ktorý sa zaobišiel bez riešenia rasových alebo genderových otázok. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Kuchársky príbeh. Kontinuitu kulinárskych slastí, ktoré pojedačov uvádzajú do extatických stavov má zabezpečiť malé dievčatko. A verte-neverte, neznamená to pre malé dievča žiadnu spásu, hoci sa to tak miestami javí. Malá slečna má našťastie ochrancu v podobe slepého deda. Nuž a ten ju hockomu len tak nedá! A tak sa môže začať priamočiara likvidačná akcia, kde sú záporáci slizko záporní a rodičia tiež riadne odporní. Možno vďaka faktu, že v poslednej dobe som videl veľa artových experimentov, padol Muž v temnote 2, odohrávajúci sa, rovnako ako jednotka, v meste duchov Detroite, ako riť na šerbeľ. Alebo inak: slasher jak sa patrí. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Slepý děda se nám po pěti letech vrátil, a abych se přiznal, nebyl to návrat na který bych se nadšeně těšil. První film jsem totiž ohodnotil velmi vysoko a z pokračování jsem měl velké obavy, protože jsem počítal s těžkým propadem v kvalitě. No, propad tam byl, čekal jsem ale něco mnohem horšího. Děda byl tentokrát méně démonický a ve srovnání s tou přehlídkou zmetků tu byl skoro za Dušína. Příběh na mě působil citelně slabším dojmem, tvůrci se nevyhnuli momentům, v nichž byla logika vyloženě na obtíž, ale dokázali situaci zachraňovat dobře zvládnutou akcí a slušnou hloubkovou kontrolou lidské anatomie. 4*-  P.S. Fakt mě moc bavilo ukládat tuto recenzi/ komentář po každé větě, protože se opět opakovaně zavíralo to vyjebané vyskakovací okno. Omluvte, prosím, mou klačtinu. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (6)

  • Opuštěný hotel je ve skutečnosti hotel „Staro Zdanje“ v srbském Arandjelovaci. (DJMaroko)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • V garáži si muž rozřeže ústa zalepená vteřinovým lepidlem a vyteče mu spousta krve. Následně vychází z garáže a na ústech nic nemá, navíc má čisté tričko. Hned poté vejde do domu a tričko má opět od krve a na ústech má zbytky lepidla. (CjKukis)

Reklama

Reklama