Reklama

Reklama

Boruto: Naruto Next Generations

(seriál)
  • Japonsko BORUTO - ボルト - NARUTO NEXT GENERATIONS (viac)
Trailer
Japonsko, (2017–2023), 116 h 55 min (Minutáž: 23–24 min)

Predloha:

Ukjó Kodači (komiks), Masaši Kišimoto (komiks) (viac)

Kamera:

Mai Masuno

Hrajú:

Júko Sanpei, Kokoro Kikuči, Rjúiči Kidžima, Kenšó Ono, Hidenori Takahaši, Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Acuši Abe, Nana Mizuki, Kazuhiko Inoue, Aja Endó (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(293)

Obsahy(1)

Boruto je situován do poválečné doby. Hrdinové z Naruto Shippuden založili rodiny a v Borutovi se dozvíme o příbězích této nové generace. Děj začíná, když jsou ve věku pro vstup do Akademie. Hlavním hrdinou je Boruto, který se chce stát silným ninjou a prosadit si svoji cestu, nerad by šel v šlépějích svého otce. (PainM8)

Recenzie používateľa HenryIvan k tomuto seriálu (2)

Džibun no šómei (2017) (E09) 

Začnem najprv s celkovým hodnotením po zhliadnutí 9 častí. Nesie to nový nádych a je to určite vzrušujúce pokračovanie životov našich obľúbených postáv. Neobjavujú sa tam síce často, keďže priestor dostáva nová generácia, no všetko musí mať svoj vývin a aj toto anime ho muselo mať. Veľa ľudí neprijalo tento seriál vľúdne, vraj to už nie je ono a Naruto vraj bude len jeden. To je pravda, Narutovi sa nič nevyrovná. Mali by sme však dať šancu aj tomuto anime nech sa rozvinie a môže sa stať úspešným pokračovateľom. Námet to má solídny. Treba sa len vyhnúť opakovaniu tých istých postáv, zápletok a aj niektorých trikov. Bohužiaľ autorom sa ta nie príliš darí. Tejto časti by som bez váhania dal 5*, keby sa tu nezopakovala rovnaká kombinácia, ktorá sa stala pred rokmi. Tí, ktorí Naruta sledujú nejakú tu dobu vedia o čom píšem. Inak sa nám to začína zlepšovať. Dúfam, že sa vyhneme prílišnému opakovaniu a dostaneme krásny pribeh. ()

Jakkai na šukudai (2022) (E255) 

Tu sa niekto vážne snažil ušetriť na animácií koľko sa len dalo :D ()

Reklama

Reklama