Reklama

Reklama

American Horror Story

(seriál)
  • USA American Horror Story (viac)
Trailer
USA, (2011–2024), 100 h 14 min (Minutáž: 34–74 min)

Predloha:

Ryan Murphy (kniha), Brad Falchuk (kniha), Danielle Vega (kniha)

Hrajú:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(12) / Epizódy(132)

Obsahy(1)

Seriál American Horror Story je, jak už název napovídá, hororovým seriálem. American Horror Story však není ledajaký seriál. Má tu zvláštnost, že každá série má stejné herce, ale úplně jiný příběh. Seriál nás zavede do strašidelného domu, psychiatrické léčebny, spolku čarodějnic v New Orleans, do panoptika, do tajemného hotelu a do Ameriky pod velením Donalda Trumpa. Těšte se. Budete se bát! (Bull)

(viac)

Recenzie používateľa SilverC k tomuto seriálu (5)

Mys hrůzy (2021) (S10E01) 

Pilotný diel série bol vážne vydarený. Páčila sa mi celková výprava a zasadenie deja do takéhoto prostredia. Diel mal neskutočne hutnú a pochmúrnu atmosféru. Ústredná rodinka bola konečne normálna a nie nejakí podivíni (aj keď to sa asi razom zmení…) A teraz si s tými podivínmi budem protirečiť ale prišlo mi, že jediná TB Karen bola príčetná a vravela Harrymu skutočnú pravdu. Taktiež herecké výkony boli super, strih a zábery pôsobili konečne po dlhej dobe zaujímavo + taktiež hudba bola dokonalá. Mal som pocit že sledujem staré dobré AHS :) ()

Bledí (2021) (S10E02) 

Ten strih v doterajších epizódach je nádherný. Taktiež práca so zvukom/ hudbou je na úplne inej úrovni. Mám pocit, že tento rok pôjde skôr o psychologickejší teror a som za to všetkými desiatimi. Dokonca som sa neraz aj zlakol. Wau, len tak ďalej. (prosím) ()

Žízeň (2021) (S10E03) 

Je to veľmi pozoruhodné, pútavé a napínavé (+ vtipné pre tento krát). Páči sa mi, že to Ryan Murphy pre tento krát zobral z druhej strany a v každej časti sa toho udeje neúrekom (asi to má aj čo dočinenie s tým že po 6 časti nás čaká iný príbeh žejo). Snáď prvýkrát sa mi za jej 4 ročné pôsobenie páčil herecký výkon Leslie. Nemám tomu čo vytknúť, asi len toľko že škoda že nejde o netflixovku a na ďalšiu epizódu musím čakať týždeň a to že v tejto epizóde nebola žiadna Karen. ()

Manipulace (2021) (S10E05) 

Po kratšej flashbackovej 4. epizóde sme späť v celej svojej kráse. Aj keď sa vývoj deja dal predvídať už pár epizód dopredu. Stále sa tam stali zvraty ktoré ma vcelku prekvapili. K dokonalosti tejto série mi chýba už len back story Karen a Mickeyho, lebo tí si flashback epizódu zaslúžili omnoho viac ako Belle a Austin. Zakončenia sérií Murphymu a celému jeho tímu moc nešli tak hádam túto sériu nedomrví hlúpy koniec. A klobúk dole pred výkonom Lily Rabe a Sarah Paulson… vlastne všetci podávajú skvelé výkony ! Jednoznačne najepší diel série. ()

Zima zabíjí (2021) (S10E06) 

Moje obavy sa bohužiaľ naplnili. Tak, ako Murphymu a celému tímu ktorí pracuje na AHS nikdy nešlo a zjavne ani nepôjde dôstojne ukončiť sériu sa to nepodarilo ani tentokrát. Epizóda mi pripadala ako zlý sen a paródia na samu seba. Príbeh ktorý sa odohrával celých 5 epizód sa prakticky uzavrel behom 15minút a potom pokračovali nezmysly zbúchané asi za rovnaký čas... neskutočne veľa vecí nedávalo zmysel, bolo to plné hlúposti a naivity a po atmosfére predošlých dielov niet ani stopy. Druhá polovica série vyzerá už len z upútavok slabšie ako tá prvá. No po tejto časti som na pochybách či si ju vôbec pozrieť. Po veľmi sľubnej prvej polovici série sa pôjde rapídne dolu. A ja sa pýtam prečo. PREČO? aha vlastne si spomínam, pozerám sa na niečo z dielne Ryana Murphyho. ()

Súvisiace novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (viac)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (viac)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (viac)

Reklama

Reklama