Reklama

Reklama

Kráľovná Viktória

(seriál)
TV spot 1
Veľká Británia, (2016–2019), 22 h 47 min (Minutáž: 46–95 min)

Tvorcovia:

Daisy Goodwin

Predloha:

A.N. Wilson (kniha)

Hrajú:

Jenna Coleman, Daniela Holtz, Adrian Schiller, Catherine Flemming, Tommy Knight, Margaret Clunie, Anna Wilson-Jones, Eve Myles, Nell Hudson (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(25)

Obsahy(1)

Veľkolepý životný príbeh ranného obdobia vlády Kráľovnej Viktórie, ktorá nastúpila na panovnícky trón vo veku osemnástich rokov. Sleduje najmä obdobie jej transformácie z impulzívneho, osemnásťročného dievčaťa na dospelú a rozvážnu ženu a panovníčku, ktorá vládla Spojenému kráľovstvu Veľkej Británie od roku 1837 až po rok 1901, celých 64 rokov. (STV)

(viac)

Recenzie používateľa evulienka3 k tomuto seriálu (1)

Kráľovná Viktória (2016) 

Tušila som, že seriál v ktorom sa znovu "stretnú" Doctor Who a Torchwood, nemôže byť zlý. V podstate som sa nemýlila. Myslím, že Jenna urobila dobre, že Doctora opustila, kvôli tomuto seriálu, oni by ju časom vymenili tak či tak a jej fanúšikovia (teda ja) by prišli o mnohé. Uvedomujem si, že tomuto seriálu by sa dalo mnohé vyčítať a preto ani nesiaham po piatich hviezdičkách. Na druhej strane som si však užila krásnu osemdielnu jazdu, pri ktorej som sa ani na sekundu nenudila. Preto nižšie ako pod štyri hviezdičky tiež ísť nemôžem. Teším sa na druhú sériu a vrhám sa do spárov koruny... ()

Reklama

Reklama