Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Netušila som že tento seriál ma tak chytí za srdce. ..Prvá časť ma doslova prikovala k obrazovke, po 5 časti som začala pociťovať že tento moderný svet prestávam vnímať a 9 časť mi potvrdila že seriál Game of Thrones bude patriť medzi môj najobľubenejší. Tá atmosféra , dej, a postavy vskutku veľmi sympatické hlavne Khal Drogo , kde sa mi potvrdilo že aj v takom veľkom silnom bojovníkovi tlčie " verné obetavé srdce."Palec hore..túžobne očakávam druhú sériu .5 * bez debaty "Winter is coming" !

Vikingovia

Vikingovia (2013)

Po celej prvej sérii môžem spokojne povedať že ma tento seriál úplne očaril , prikoval k obrazovke. Vikingská éra a všetko okolo vikingskej mytológie veľmi obdivujem takže som bola nadšená. Vynikajúci výber hercov môj favorit jednoznačne brat Rollo ten má neskutočnú charizmu... a hlavný hrdina Travis Fimmel, Katheryn Winnick je pre mňa jedna z najkrajších bojovníčok aké som kedy videla, takisto moje oči potešil Vladimír Kulich mám ho veľmi rada,škoda že sa tam neohrial na dlhšie. Som zvedavá na pokračovanie každopádne sa seriál zaradil absolútne medzi moju Fav topku!

Sultán

Sultán (2011)

Hmm a zadrhnite sa s tým odpadom! nazývať toto odpad je úbohé a myslím si že až moc prehnané..Odpad seriály sú napríklad Panelák, Ružová záhrada, Druhý dych ale toto označiť za odpad? veľmi smutné ale tak každého osobný pohľad ja to vidím ako veľmi dobrý historický seriál...Kostým, Výprava, výber hercov, Hudba..Ja som spokojná a nadaľej to budem sledovať..