Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V blízkej budúcnosti je Morgan Sullivan (Jeremy Northam), túžiaci po trošku vzrušujúcejšom živote, zamestnaný ako priemyslový špión spoločnosťou Digicorp, celosvetovou počítačovou spoločnosťou. Digicorp mu pridelí povinnosť zúčastňovať sa na rôznych schôdzkach po celej Amerike a zaznamenávať prejavy. Ale potom, keď Sullivan stretne záhadnú ženu, Ritu Foster (Lucy Liu), si začne uvedomovať, že jeho práca vôbec nemusí byť tým, čím sa zdá. Zostupuje do hlbokého podsvetia vymývania mozgov a bojuje, aby si zachoval svoju vlastnú identitu. (genetique)

(viac)

Diskusia

playboxguest

playboxguest (hodnotenie, recenzie)

Mně to teda připomnělo spíš mix Recallu, Minority report a Bondovek. Matrixe ani v nejmenším. Každpoádně parádní kousek, dlouho jsem si nepřipadala tak napjatá, nebo dokonce vystresovaná (scéna, kdy se hrdina poprvý mrkne, co mu celou dobu ucházelo apod...). 

s.h.a.r.p.

s.h.a.r.p. (hodnotenie, recenzie)

opravdu zamotany a napinavy snimek, korunovany genialni pointou, ktera uspesne unikla pozornosti vetsiny na tomhle serveru... jednoduse 5*

Lamorak

Lamorak (hodnotenie, recenzie)

Jestli tento film někdo přirovnal k Matrixu, tak já v něm vydím rymejk Total Recall. Myšlenka stejná. Jen unylé obličeje vypadaly jak z Matrixu :)

Reklama

Reklama