Reklama

Reklama

Sieť

(seriál)
USA, 1998, 22x60 min

Hudba:

Russ Landau

Hrajú:

Brooke Langton, Joseph Bottoms, Eric Szmanda, Mackenzie Gray, Tim Curry, Jeremy Renner, Bruce Abbott, Guy Fauchon, Jason Clarke, Suleka Mathew, Tanja Reichert, Catherine Lough Haggquist, Ona Grauer (viac)
(ďalšie profesie)

Napínavý seriál o praktikách americkej tajnej bezpečnostnej služby. Hlavná predstaviteľka Angela, počítačová expertka, ktorá sa špecializuje na vychytávanie chýb v systémoch, pri jednej zo svojich rutinných prác odhalí tajnú organizáciu, ktorá chce kontrolovať svet prostredníctvom počítačových systémov. Takéto odhalenie znamená pre Angelu stratu vlastnej identity a prenasledovanie zo strany FBI. Obvinia ju z elektronickej špionáže a tvrdia, že žiadna Angela Bennettová neexistuje. Ju identifikujú ako známu počítačovú teroristku Elisabeth Marxovú. Angela náhodou zistí, že jedným z vedcov v Medenom kaňone bol aj jej otec, s ktorým už roky neudržiava kontakty. Všetci ostatní, ktorí sa pred štrnástimi rokmi zúčastnili na projekte a zaviazali sa, že o svojej práci nikdy nikomu nič neprezradia ani po skončení projektu a návrate domov, v poslednom období zahynuli za záhadných okolností. Angela je preto rozhodnutá bojovať o svoju identitu, nájsť svojho otca a za každú cenu sa dopátrať pravdy. Začína sa jej cesta bez prostriedkov i bez domova a jej jediným pomocníkom je model bezsieťového počítača, pomocou ktorého komunikuje so záhadným čarodejníkom...
Predlohou seriálu bol film Sieť z roku 1995 so Sandrou Bullockovou. Hlavnú hrdinku seriálu Angelu Bennettovú stvánila Brooke Langtonová, hviezda seriálu Melrose Place. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Když jsem po nocích nemohl psát, sledoval jsem Síť, dneska dávají Alias. Kdybych měl oba dva srovnat, urcite je kazdemu jasne, jak by to dopadlo. Neni to spatne, ale americky prumer uz dneska nestaci. ()

BlueZero 

všetky recenzie používateľa

Je to seriál s pre mňa zaujímavou tematikou, ale to prevedenie. Keď už nezískali licenciu od Microsoftu, tak mohli aspoň používať na hackovanie linux a nie predpotopné prevedenie nejakého systému. Človeku, ktorý sa nepohybuje v oblasti IT nevyskakujú do očí jasné blbosti, ale mna áno. Škoda, byť trocha lepšieho scenáristu a možno trocha viac peňazí mohol to byť kultový seriál. ()

romanz123 

všetky recenzie používateľa

Původní film se Sandrou Bullock se mi docela líbil, ale následný seriál byl už jen slabý odvar. Už ve své době vyzníval spíše směšně a s odstupem více než deseti let by to jistě bylo ještě horší... ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama