Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
Trailer 3
Dráma / Fantasy / Horor / Mysteriózny / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Tvorcovia:

Matt Duffer, Ross Duffer

Hrajú:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(5) / Epizódy(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenzie používateľa sochoking k tomuto seriálu (7)

Stranger Things (2016) 

Toto som ja potreboval; farebné svetlá, synťáky, Limahl a ''Neverending Story'', kolotočiarske maringotky s výhernými mašinkami, do ktorých sa z boku vhadzovala korunáčka... Jednoducho 'moje' milované 80. roky! No a Dufferovci mi toto všetko aspoň na chvíľku priniesli späť týmito ôsmimi jebovými epizodkami! ()

Season 2 (2017) (S02) 

Dvojka je čistá šupa (až na tie kvetinové CGI hlavy) a osobne sa mi páčila viac, ako prvá séria. Namakaný epický záver poslednej epizody a ja len plačem, že mojich trinásť rokov je už dávno rozpadajúcim sa pergamentom. Dusty s nasprejovanou fryzúrov od Farrah Fawcett sprejom bola už len totálna čerešnička na dorte! ()

Kapitola šestá: Špeh (2017) (S02E06) 

Výborná scénka v autobuse. Tá s tými rukami a Dustynov xicht do toho :-D ()

Kapitola druhá: Krysy z obchoďáku (2019) (S03E02) 

Mike so svojím jeblým účesom sa zatiaľ javí ako najotravnejšia (a úplne zbytočná) postava tejto série! Ale súdiť je ešte zavčasu. ()

Kapitola pátá: Armáda (2019) (S03E05) 

Nespomínam si, že by sa hlavné postavy v predchádzajúcich dvoch sériach chovali tak afektovane, ako v tejto. Všetci vrieskajú ako jebnutí! Winona Ryder je neznesiteľná! ()

Kapitola první: Klub Hellfire (2022) (S04E01) 

Totálne namakná epizoda! Kokotkovia sú už na strednej a vypadajú síce ako chuji, ale posun v deji sa mi po prvej časti lúbi bohovsky! ()

Kapitola třetí: Monstrum a superhrdina (2022) (S04E03) 

Najväčším kokotkom série je zatiaľ Dustin so svojim premúdrelým chovaním a akože ironickými poznámkami, ktoré su neuveriteľne trápne. Mal som ho rád, ked bol zasran. Ale šancu mu dávam, som len pri tretej epizode. Ale musím uznanlivo povedať, že 4ta séria zatiaľ valí excelentne! ()

Súvisiace novinky

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (viac)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (viac)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (viac)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (viac)

Reklama

Reklama