Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt zjistí, co potřeboval vědět o Riencovi, a narazí na naprostou zrůdnost. Ciriin smysl pro spravedlnost je ostatním na obtíž. Marigold zazpívá urozenému fanouškovi. (Netflix)

Recenzie (31)

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Áno ten pokles riadne cítiť a nečudujem sa nikomu kto dal 2/5. Otázka je čo ešte divák dokáže skusnúť a čo už nie. Človek sa fakt musí ešte snažiť zo všetkých síl sa nadýchnuť, aby dal aspoň raz ešte hodnotenie nad hladinu 60%, ale nabudúce na to už nebude možno toľko síl. Vidno, že je to už trápenie a mnohým sa už ani nechce. Veľká škoda. Keď si spomeniem, že jednotku som celú videl minimálne 3x, dvojku už len raz a toto bude výhra, ak to dopozeram 🫤 ()

Wiluna 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Triss-to hrmených......Celú dobu sa snažím odosobniť od všetkého toho zbabraného a vnímať len „dej“, ale úprimne, aký? Usilujem sa pozerať na vec ako človek, čo knihy nečítal, hry nehral a nájsť v tom kus dobre odvedenej práce. Nedokážem to bohužiaľ. Ešte aj Tissaia v cca 20 minúte pozerá na Triss výrazom: „Moja, ani to, že si si konečne nafarbila vlasy na ryšavo Ti nepomôže získať si srdce diváka. Toto z Teba Triss neurobí. Ulakomila si sa na honorár a pritom Ti mohlo docvaknúť, ako veľmi si tým zbytočne uškodíš?“ A Fringilla? Tak tá ma už dorazila úplne. Pri stretnutí Marigolda (ten čo si hovorí BARD – je vidno, že to netočili Slovania inak by to bol Igric a nie niekto z keltskej spoločnosti) a Radovida bolo zrejmé už tu, že si vzájomne skôr či neskôr zahrajú na strunky. A elfovia??? Tí, ktorí boli vždy opisovaní ako najkrajšie stvorenia, nádherné, dokonalé bytosti čo krásou a umom prevyšovali človeka.....sú tu vykreslení bez štipky grácie a pôvabu, s divnými črtami a účesom (Gallatin) ako Ronaldo. Čistá demoralizácia. Na zaplakanie. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Geraltovi vymenili mec? Alebo ho niekto z ansamblu slohol a predal na e-bay-i po prvej epizode? :) Rukata a nohata priserka pripominala Sciona zo souls hier. Spomenul som si na Monte Crista a jeho sposob, akym sa dostal zo zalara, ked sa vymenil vo vreci za mrtvolu abbeho Fariu. Hodne inspiraciek v tomto dieli. Linia medzi Ciri a Yen usla, ale povedzme si. Bola nutna zachadzka na prazdne pole, ked stacilo chytit rucicky a ukazat minulost? :) Zaver s blondavou holkou usiel. Stale vsak scenar kriva. ()

psychoJoa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stále je mi záhadou, na koho tedy tvůrci seriálu cílí. Fanoušci knih a her nemohou být s tímto paskvilem spokojeni, pokud ano, očividně nedávali pozor nebo jim stačí fakt hodně hodně málo ke spokojenosti. S běžným divákem zde ale taky nepočítají, protože sem tam uletí narážka odkazující na znalost knih, kterou dále nidko nerozvádí. Což je matoucí pro obě zmíněné strany. Vzhledem k tomu, že z knih byla převzata pouze jména… a svět nefunguje tak jak by měl, nedává smysl pak slepě vypouštět narážky, které se setkají s nepochopením - u znalců i u nezasvěcených. Scénář je pak rozhodně zatím tím největším problémem celé nové série. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Naprosto souhlasím s uživatelem ArsenalEagle v jeho názoru, že jedině Tissaia de Vries vypadá jako čarodějka ze Sapkowskiho knih. Zbytek je buď ošklivý, divně zbarvený nebo obojí dohromady. Děj byl silně podobný tomu z minulé epizody, takže se opět převážně přešlapovalo na místě, aniž by se dělo něco podstatného, pokud nepočítám oční souboj mezi Marigoldem a Radovidem. No, vypadá to, že Marigold už dolovil... / Poučení: Ani nevím, jestli bych našel víc woke seriál. A věřte mi, nemyslím to jako pochvalu. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)

Reklama

Reklama