Reklama

Reklama

Horná Dolná

(seriál)
  • Česko Horná Dolná (festivalový názov)

Série(14) / Epizódy(161)

Obsahy(1)

Smiech je najlepší liek! Aj preto Televízia Markíza prináša na televízne obrazovky nový seriál s veľavravným názvom Horná Dolná. Vtipné príbehy svojráznych dedinských postavičiek si nepochybne zamilujete na prvý pohľad. Obyvateľmi Hornej Dolnej sú napríklad ambiciózny starosta, ktorý je voľnom čase vášnivým rybárom, kňaz, ktorý statočne bojuje s pokušeniami, ktoré mu prináša život, či policajt, ktorý sa venuje aj takej závažnej kriminalite ako stratený bicykel. Uvidíte, aké je to byť najväčším frajerom v dedine a zasmejete sa aj na súperení dvoch energických žien o priazeň mužov v obci. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (131)

Zl0 

všetky recenzie používateľa

Nie všetko čo sa snaží je aj vtipné. Konečne je tu ale niečo čo si robí srandu samo zo seba a z nás. Svetlý bod v dnešných časoch opičenia po sračkových seriáloch s 200 časťami. Ďaleko do dokonalosti, ale snaha sa cení. Zábavné koľko dedinských archetypov tam človek nájde. A nemusia žiť nevyhnutne na dedine ;) ()

Reklama

Uesbe 

všetky recenzie používateľa

nuž, čítam, že milostiví očakávali Monty Python....ktorý sa, ,,prekvapivo" nekonal.....úprimne, ani mne sa určité vtipy nezdali smiešne, lebo boli až desivo pravdivé....o.k. dôvody, prečo si pozrieť aj druhú epizódu: 1. Sklárovo starostovanie, 2. ping-pong medzi Majským a Kožkom 3. policajt ešte neskončil 4. trio aktivačných pracovníkov 5. paródia na trdelník. Súhlasím s komentármi: Lochnes009, klichem ()

Berty00 

všetky recenzie používateľa

Čo povedať...Asi len to že "Slovensko"....Morbidný no aj humorný seríal ktorý si chitil všetko vekové kategórie divákov a mám taký dojem že zachvílku sa z toho stane kult na Slovensku....Mňa asi najviac potešila občasná hudba s naozaj hollywoodskych trhákov....Inač je to len obyčajný slovenský seriál z vidieckych kruhov... ()

bulbasaur 

všetky recenzie používateľa

ako , vacsina nasich komedialnych serialov je samej hnus a odpad, nedaju sa ani pozerat. Tento sa mi zda ako svetla vynimka, da sa pozerat, aj sa na tom da pousmiat ba miestami az zasmiat. Herci v pohode, niektore postavy su super niektore by som vystrihol. Kazdopadne konecne nieco schopnejsie. rozhodne nie odpad. ()

Galéria (674)

Zaujímavosti (13)

  • Natáčení jedné epizody trvalo přes 4 dny. (SONY_)
  • V scéne, kedy starosta ukazuje zranenému synovcovi falošnú mapu k pokladu, je za oboma jasne vidieť kostol. Seriálová obec sa sa však potýka s problémom, že obec Horná Dolná kostol nemá a omše musia byť slúžené v kultúrnom dome. (Frenkyt)
  • V epizóde s názvom "Návšteva" je si v scénke, keď Ďuro a Sojka idú do mesta, v odraze bočného skla auta možné všimnúť kameramana. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama