Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenzie (254)

plagát

Zabiják (2023) 

Niekde medzi  3 a 4 hviezdou.  Škoda toho príbehu ktorý podľa mňa ... mal skončiť inak. Skvele natočene a Fincherovsky chirurgické ale v podstate sklamanie. Tak či tak sa prikláňam k 4 nakoľko si to .... tento film konieckoncov zaslúži (aj za tú bitku :D ). Uvidim čo poviem po opakovanych zhliadnutiach ktoré sú myslím...potrebné.

plagát

On sa bojí (2023) 

Ja tomu nerozumiem, ale bavilo ma to pozerať. Herci super, kamera super a kreativita z toho sršala, no netušim čo som to vlastne videl za oddyseu...

plagát

John Wick 4 (2023) 

Strasne umorne a az nudne. A tym myslim akcne sceny. Milujem akcne filmy ale toto bolo az prepalene... hotova pocitacova hra. Musel som to pozerat na 5x ako som zaspaval stale...

plagát

Infinity Pool (2023) 

Ja mam taketo zvratene čudnosti rád. MIA GOTH <3 Sa rychlo stava mojou oblubenou herečkou...

plagát

Dunaj, k vašim službám - Episode 3 (2023) (epizóda) odpad!

Prečo ..prečo furt trasieš tou kamerou. Mám pocit že sledujem oteckov alebo nejaký iný slovensky shit. Čo je to do riti za módu, nemáš na statív? Obzvlášť dobový seriál by sa mohol trošku posnažiť... A tá hudba? Pesničky od George Michaela? Lady Gaga? No neviem ale niekto by si mal už vstúpiť do svedomia..  Tento seriál je ako naše slovenske cesty... dojebaný.

plagát

Nie, nie (2022) 

Jordan Peele si u mna buduje slušný rešpekt. Us ma nejak neoslovilo, no Get Out a tento fajný kúsok mi urobili dobre na duši. Originálne a trochu "iné" filmy v Marvel/Disney bordeli potrebujeme ako soľ.Skvelá kamera, postavy a rezia na jednotku. Design a zvuk taniera ktorý žije, puká a vydáva len vreskot svojich obetí ...zimomriavkové niečo.

plagát

Doll & Em (2013) (seriál) 

Novy level nudy. Priatelka pozera a musim to trpiet.

plagát

The Gray Man (2022) 

Chcelo by to sem pridat ...polhviezdicky. Davam 2.5z5. Film mal tolko dobreho v sebe kolko debilneho. Dobre efekty striedali umele digitalne partikle. Konecne niekto objavil moznosti kamerovat dronom a niektore zabery tak mali slusny drajv. Pribeh pritiahnuty za vlasy, klišé na klišé ale celkovo to zabavne bolo. Chris Evans si to citelne uzil najviac. Rozhodne som z pocitov z tohto filmu ale zmeteny. Nieje dobry ale ani zly.