Reklama

Reklama

Horná Dolná

(seriál)
  • Česko Horná Dolná (festivalový názov)

Série(14) / Epizódy(161)

Obsahy(1)

Smiech je najlepší liek! Aj preto Televízia Markíza prináša na televízne obrazovky nový seriál s veľavravným názvom Horná Dolná. Vtipné príbehy svojráznych dedinských postavičiek si nepochybne zamilujete na prvý pohľad. Obyvateľmi Hornej Dolnej sú napríklad ambiciózny starosta, ktorý je voľnom čase vášnivým rybárom, kňaz, ktorý statočne bojuje s pokušeniami, ktoré mu prináša život, či policajt, ktorý sa venuje aj takej závažnej kriminalite ako stratený bicykel. Uvidíte, aké je to byť najväčším frajerom v dedine a zasmejete sa aj na súperení dvoch energických žien o priazeň mužov v obci. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (131)

maramashi 

všetky recenzie používateľa

Prvá séria sa dala v pohode zniesť aj keď tam bolo cítiť to Slovensko a aj ten slovenský humor ale bolo to nad moju mieru spokojnosti, druhá séria už bola o dosť slabšia ale malo to dačo do seba ale potom im keď začali pridávať postavy a príbehy sa začali opakovať tak to kleslo na minimum hodnotenia preto pozitívne hodnotím iba prvé dve série a ostatné išli dole vodou ()

RoneXxXD 

všetky recenzie používateľa

Ačkoliv humor je zde ABSOLUTNĚ (ne)vtipný, je to střeštěná podívaná. Dost ve stylu Kameňáku. Chápu všechny kritické komentáře, ale vzhledem k tomu že mi nikdy nevadil extra Kameňák a vždy jsem u toho vypl, i tohle bylo docela "fajn". Not great not terrible, na vypnutí před televizí je to ok. Větší smysl ať humoru či v kinematografii v tom nehledejte. 55% btw 3* dávám už jen z principu, že toto je fakt nadstandard z toho co slováci stejně jako my, poslední dobou produkují za sra*ky. ()

Reklama

Uesbe 

všetky recenzie používateľa

nuž, čítam, že milostiví očakávali Monty Python....ktorý sa, ,,prekvapivo" nekonal.....úprimne, ani mne sa určité vtipy nezdali smiešne, lebo boli až desivo pravdivé....o.k. dôvody, prečo si pozrieť aj druhú epizódu: 1. Sklárovo starostovanie, 2. ping-pong medzi Majským a Kožkom 3. policajt ešte neskončil 4. trio aktivačných pracovníkov 5. paródia na trdelník. Súhlasím s komentármi: Lochnes009, klichem ()

helrohir 

všetky recenzie používateľa

Po štyroch videných častiach môžem snáď konečne ohodnotiť túto "komédiu". Pred prvým dielom som mal celkom vysoké očakávania, pretože sitcom je snáď jediný žáner, v ktorom aj slovenské seriály môžu ponúknuť niečo neokukané a zábavné (viď "Susedia" alebo "Profesionáli"). Ale tento dedinský typ humoru ma takmer vôbec nezaujal, len sem tam sa objaví niečo fakt zábavné, takže určite som sklamaný a zvyšné diely už radšej odignorujem. ()

Lochnes009 

všetky recenzie používateľa

Druhá časť famózna smejem sa, milujem kritikov ktorí len na základe upútavky zhodnotia všetko do poslednej bodky, pravdaže negatívne. Tváriť sa vážne a pri tom celý život ľpieť len na Pelíškoch, alebo Cimrmanovy (ktoré mám tiež veľmi rád) z nikoho neurobilo "intouša" tak sa netvárte, že sa tvárite, ale uvolnite sa. ()

Galéria (674)

Zaujímavosti (13)

  • Podľa marketingového odborníka dokázal jeden diel seriálu zarobiť až 50 000 eur. (Zdroj: cas.sk) (YoZo8)
  • Pôvodne mala byť Horná Dolná iba 10-dielny letný seriál. (krasomama)

Reklama

Reklama