Reklama

Reklama

Film podľa skutočnej udalosti popisuje citovo podmanivú cestu ženy, ktorá je odhodlaná udržať svoju výstrednú a disfunkčnú rodinu pohromade tvárou v tvár zdanlivo neprekonateľným prekážkam. Poháňaná vynaliezavosťou a celoživotným snom Joy nakoniec triumfuje ako zakladateľka miliardového biznisu a dokonca sa jej podarí transformovať vlastný život aj život svojej rodiny. (Barracuda Movie)

(viac)

Diskusia

MikeCool

MikeCool (hodnotenie, recenzie)

Pro mě příjemné překvapení :-) Být mnou, nominoval bych Joy na oscarová ocenění za nejlepší film, reřii, scénář, ženský výkon v hlavní roli a kameru... :-)

woody.birch

woody.birch (hodnotenie, recenzie)

Včera jsem měl možnost tenhle film vidět. No.... A jsem docela zvědavý, jaké bude mít hodnocení, až se objeví v distribuci. V Americe je asi doopravdy možné zbohatnout na vytíracím mopu. I když u nás byl Horst Fuchs (nebo jak se to jmenoval) také hvězdou v prodeji čehokoli. :-)

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnotenie, recenzie)

Nechápu, že má David O. Russell stejný obsazení jako v Terapie láskou, ... Lawrence, Cooper, De Niro..  zase si zahrají rodinku.. Divný..

na príspevok reagoval viviak

DEXTER099

DEXTER099 (hodnotenie, recenzie)

Odpudivý příběh a k tomu otravná Jennifer.Snad jediné co je plus je účast Roberta

Brooks

Brooks (hodnotenie, recenzie)

Trailer navnadil a to moc. Jennifer sedia tieto dramaticke ulohy ovela viac nez Hunger Games alebo X-men. Tesim sa.

Michi88

Michi88 (hodnotenie, recenzie)

Koukám, že David zase vypouští film v ten správný čas na to, aby dostal 160 nominací na Oscara a další ocenění. Doufám, že se jednou těmi nominacemi a Oscary udáví.

Súvisiace novinky

Co čeká Jennifer Lawrence?

Co čeká Jennifer Lawrence?

14.10.2015

Jen málokdo by asi polemizoval o tom, že je teď nejviditelnější mladou herečkou Jennifer Lawrence. Hvězda Hunger Games a X-Menů se od svých 22 let chlubí Oscarem, nijak ji to ale nevede k tomu, aby… (viac)

Reklama

Reklama