Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (113)

plagát

Druhá šanca - Episode 1 (2022) (epizóda) 

po 2 dieloch davam za 4. asi preto lebo je to na slovenske pomery zatial dobry pocin. hnojka a narkoza by mali tocit taketo veci a nie hornu dolnu a podobne odpady a hlavne sa nepustat do vlastnych projektov, radsej kopcit zahranicne veci, ktore mali uspech...

plagát

Všem klukům: Navždy s láskou (2021) 

Velke prekvapenie. Po v kategorii nadpriemernej 1, prisla druha nudna cast ktora absentovala nejaky realny dej. 3 cast to sypee od zaciatku do konca. Aj ked je stopaz roztahana, clovek sa nenudi. Minuty totiz zaplnaju bezne sceny zo zivota ktore nastastie nie su cringe. Dej je celkom jasne stanoveny a aj ked ide o obohranu pesnicku podanie je vcelku mile a chemia medzi protagonistami je evidentna. Soundtrack vyborny len možno chybalo trochu viac zabavy v porovnani s 1 dielom. Tak ci tak za mna ide o ovela viac "dospelacky" film v porovnani s prvym dielom, ktory uz aj tak dal latku celkom vysoko.

plagát

Vianočná hviezda (2020) (TV film) 

hudba fajn, prostredie fajn, efekty fajn, herci fajn. rozpravky prakticky nepozeram okrem vianocnych z detstva a tak ma tento pocin celkom milo prekvapil. jasne da sa tomu vytknut niekolko veci ako napr to, že v priebehu par minut sa princezna a pan ucitel lubia ako koňe ale dej je postaveny relativne solidne a treba mat na pamati, ze je to rozpravka a pokial to je mierene hlavne na deti a pochopenie dobra/zla, lasky atd tak je to OK.

plagát

Emily in Paris (2020) (seriál) 

emily becomes a cunt. minimalne od druhej polovice by to bol vystiznejsi nazov.

plagát

Arrow - Season 4 (2015) (séria) odpad!

cisty odpad. radsej nech skoncia. prve dve seria boli dobre-tretia sa este dala pozerat ale toto uz je uplny bullshit. TPTB=demencia-takto nechutne sprasit serial!

plagát

The Catch (2016) (seriál) 

Zaujimavy serial, celkom namotavacka. na nic sa to nehra. jop je tam zopar dejovych liniek, ktore su čisto klišoidne ale inak pohodicka. Hlavna dejova linak je dobra-len som ted po 4 ep zvedaf ako sa to posunie dalej ked typenka uz vie, prečo typek robil to co robil. BTW konecne nejaky obstojny serial s neokukanymi hercami. Určite odporucam ako oddychovku. BTW2: paci sa mi špecificky strih ala danyho partaci a zaujimavy vyber hudby. (az na kolotočarskeho pitbula hned v uvode pilotu)

plagát

Já, společnice (2016) (seriál) 

žiadny extra počin. je to zatial dost nudne a trpi to klasickym syndromom kedy sa citim trapne za hercov :D taktiez netusim kam to cele smeruje ale mozno sa ta co ju nato nahvorila odkrgluje...no a mozno kristiiin si zalozi vlastnu eskort firmu, who knws. kazdopadne este nejaky ten diel pozriem a uvidim ako dalej. zatial je to vsak dost povrchne. po 4 dieloch:hlavna prestavitelka sa 75% casu tvari ako robot coz. taktiez problem mam stym, ze je to cele len work sex repeat. nic viac. ako ok nejaky ten minidej sa v kazdej epizode najde ale stale je to take nejakepovrchne a vela krat ked sa clovek nad tym zamysli aj nerealne. no urcite by napriklad stihala chodit do rorobty a sukat s tromi ci kolymi typkami. no a este aj predvidatelne-vid to ze si to rozdala so sefom.

plagát

Mlčeti zlato (2016) (seriál) 

no pilot teda vyborny a hlavne som rad, ze sa da predpokladat o com to vlastne cele bude takze uz len sledovat ako sa to bude vyvijat. trochu zamrzela hned smrt prveho zo 4ky ale myslim, ze mala svoj vyznam. herci-nove tvare az na 2 takze ja som spokojny. taktiez ma milo prekvailo, ze to zrejme bude aj o flashbackoch-teda dufam, ze ich nestopnu po 1 diely, pretoze su urcite dobrym ozivenim celeho deja a som rad, ze to nezahrali len tak, ze ukazali na zaciatku minulost a pak koniec-vsetko uz len pritomnost. po druhej ep je uz uplne jasne, že to bude bieda. coz je skoda lebo pribeh nie je najhorsi. inak na neila z OUAT sa fakt neda pozerat.

plagát

Nočný recepčný (2016) (seriál) 

Vcelku prijemny serial, určite sa z toho vsak dalo vyťažit viac. herecke obsadenie ma milo prekvapilo-dost vela znamych tvari, ktore som dlho nevidel. kazdopadne mi tieto miniserie s pomalsim tempom zacinaju ucarovavat. vid napr Fleming Ma byt aj druha seria na ktoru som celkom zvedavy, lebo predlohu nema a dej mi prisiel celkom dobre ukonceny, takze ktovie co vytiahnu tvorci z rukavu.

plagát

Daredevil - Season 1 (2015) (séria) 

Preklopeny komentar kedze sa uz da komentovat aj samostatne seria...Zatial 2 diely skuknute a celkom spokojnost. Len stou slepotou, no je to taka osemetna vec podla mna. Jednoducho to nemoze brat clovek vazne(realne) ze by typek co nic nevidi a aj ked ma dalsie zmysli ovela lepsie vyvinute daval dole bad guys takym stylom ako ich dava daredevil. po 3 dieloch: je to akoby stale na jednej vlne-zatial sa neudialo nic wow, som zvedavy ako to pojed dalej po 4 dieloch::: man in black je fakt fail oznacenie, vobec sa tam nic nove nedeje-coz je este vacsi fal je to stale o tom istom, punching bad guys :D dokonca to zbytocne prehnane nasilie na konci bolo asi najhorsia cast tejto ep+tie zazracne schopniosti daredevila v bezani naslepo...cize sa cim dalej tym viac zacina prejavovat to, co som tusil ze mi bude vadit od zaciatku...a to ze "dal dole" celu garaz plnu rusov-co ktomu dodat zacina to vyzerat ako invincible blind guy a to je asi najvacsi fail tohto serialu..btw ta kvazi new linka(ich sekretarka a black guy z novin) je otravna...a tiez napodobnovat batmanov hlas? po 5 ep idem zrejme na 3*-------6a7 diel:::::-citelne dejovo zaujimavejsie takze trochu opat svitla nadej a linky z detstva su super. co vsak nie je super, ze to hlaskovo a filozofiou vykrada vsetky ostatne komiksove serialy a vyznieva to strasne komicky ked to podavaju vsetko v takej vaznej tonine pritom tuto typek zatial zmastil zopar ludi a uz tam filozofuju ako keby to malo 20 epizod a zastavil 3 yakuzy....po skuknuti druhej serie ktora je kvalitativne niekde uplne inde si budem musiet dat binge watching tejto serie ked bude cas.