Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný agent uzavrie zmluvu s počítačovým hackerom, ktorý prelomí bezpečnostné kódy k jadrovým zbraniam. Skôr ako sa však dohoda splní, do situácie sa zapletie skupina teroristov. Agent je zabitý, kolegovia už nájdu len jeho telo. Nutne však potrebujú fakty, ktoré poznal len on. Nová technológia umožní preniesť časť vedomia do iného mozgu, ktorý ale musí mať akési „prázdne miesto na zápis nových hodnôt". Túto podmienku spĺňa len jeden prísne strážený agresívny väzeň. Po operácii sa mu v mozgu miešajú jeho vlastné spomienky so spomienkami mŕtveho agenta. To čo sa stane potom a ako sa väzeň zachová nedokáže predpokladať nikto... (TV Markíza)

(viac)

Videá (22)

Trailer 3

Recenzie (266)

tron 

všetky recenzie používateľa

Hviezdne obsadená... chobotina. Nič ma tu nebavilo, postavy boli vyložene negatívne a záporné, vrátane ústredného kvázi hrdinu v podaní Kevina Costnera, ktorý nemal morálny problém prizabiť chudáka v bistre za to, že si dovolil osloviť ho, že sa predbieha. Samotná zápletka je v zápornom zmysle slova čisté sci-fi a v neposlednom rade pritiahnutá za vlasy a nebavila ma. Občas to má vydarenú scénu alebo dobrý akčný nápad, ale inak rozhodne žiadny zázrak a dosť veľké utrpenie. Ale videl som už podstatne horšie a ešte menej vydarené. ()

ConanVJ 

všetky recenzie používateľa

Pro mě hodně povedené akční drama, skvěle obsazené a i celkem napínavé. Ve vedlejších rolích mě potěšila jak Gal, tak i Adkins. Costner zahrál psychopata opravdu uvěřitelně. Film nemá žádné strhující tempo, ale pěkný příběh nenudí. Akce zde moc není, ale když přijde je brutální a krvavá. Mě se film líbil hodně. Za mě 85%:) ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa

To, že se ve snímku objevuje půltucet známých jmen, neznamená, že to bude fungovat. Divák přestává velmi rychle chápat, proč se děje, co se děje, respektive mě ona hloubka sdělení lákala asi jako posezení v zakouřené čtvrté cenové u teplého podmírákového piva. Občas důrazně šlápneme do akčních scén, ale i kvůli unavené režii a natahování řady scén výsledek nemá dost důrazu na postavy a pořádné napětí. Takže se dočkáme spíš servisu klišé s notně prošlým datem spotřeby. Zmařená šance je to ostatně i pro herce, o kterých je zmínka hned na začátku. Vesměs jedou na půl plynu, přitom vidět vedle sebe k solidnímu comebacku nadechujícího se Kevina Costnera, Garyho Oldmana nebo Tommyho Lee Jonese mohl být zážitek. Kvůli patlalům za kamerou není. Dietní tři hvězdy. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nebudem tvrdiť, že ma Nebezpečný spojenec nebavil, pretože je to veľmi fajn zábava. Lenže oveľa viac by som ho docenil, ak by to bolo béčko z béčkovými hercami, kde by som ocenil aj nejaké tie nápady. Ako na pohľad ambiciózny film s fakt extra hviezdnym obsadením (7 známych a hviezdnych hercov je málokde) ale vyvoláva aj vysoké očakávania a tie logické lapsusy sú bohužiaľ neprehliadnuteľné. Takto je to film s dobrým námetom, ale s neprepracovanou psychologickou rovinou, ktorá ostala iba vo forme nevyužitého potenciálu. Ak chcete vypnúť, kľudne do toho choďte, ale bude to zábava na úrovni takej Kobry 11 so sci-fi prvkom navyše. Čo má tiež "svojské" čaro. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Vôbec neberiem, ak sa vyslúžilé, bývalé najväčšie svetové filmové hviezdy snažia opäť dostať na popredné miesta, pričom vo väčšine prípadov nieje ich chybou, ak to nevyjde. Spoločnosť Millennium Films sa zaoberá akčným žánrom s tak trochu podradnejším štýlom, ale zase áčkovým lookom. Pán Costner, netuším či bol zlákaný a ak tak čím, robiac všetko preto, aby vytvoril svoju najnezvyčajnejšiu postavu, aj tak nedokázal dotiahnuť film k vytúženému záujmu divákov a kritiky. Nevyužitý potenciál námetu, nevýrazné akčné scény a okrem Kevina aj nevýrazní ( a nevyužití ) herci, čo najviac zamrzí, ak sa pozriete na celú tú skvelú zostavu. ()

Galéria (162)

Zaujímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama