Reklama

Reklama

Mladá žena, narodená na začiatku 20. storočia, po nešťastnej nehode prestane starnúť. Po mnohých rokoch prežitých v osamelosti, stretne muža, ktorý by jej mohol pomôcť dostať sa zo začarovaného kruhu večnosti... (Forum Film SK)

Videá (25)

Trailer 1

Recenzie (590)

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Starosvětsky vypadající romance s fantastickou zápletkou je po všech stránkách příjemnou žánrovou podívanou. Je celkem zbytečné vyčítat scénáři nepravděpodobné náhody, když na nich je tento žánr postavený. Blake Lively je pro mne neznámou tváří, takže v tomto případě pozitivní překvapení. Role starých hereckých pardálů Ellen Burstyn a Harrisona Forda také potěšily. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Navždy mladá je parádny, fascinujúci film. Vôbec som mu neveril a absolútne sa mi ho nechcelo pozerať, ale potom som sa odhodlal a bolo to geniálne a keď som si po rokoch dal reprízu, bolo to ešte geniálnejšie. Blake Lively si tento film určite dá časom zarámovať a nech už v živote bude hrať v čomkoľvek, toto bude už navždy hodnotené ako jeden z jej najlepších hereckých výkonov (samozrejme po boku báječného Smrtiaceho prílivu). Ostatní sú tiež skvelí, ale nie až tak, ako ona, hoci každá postava urobí niečo úžasné, nečakané alebo niečo iné, čo vás dostane. Scenár je absolútne božský; upísal by som dušu diablovi za to, ak by som raz niečo také dokázal napísať (dcéra). Spomenúť musím fantastickú, zvláštnu, hypnotickú, snovú a nádherne mysterióznu atmosféru, ktorá sa ťahá naprieč celou snímkou. Do toho tony citov, nechýba humor, silné a nezabudnuteľné momenty, ktoré vám vytvoria zimomriavky na koži a slzy v očiach (pes, sivý vlas, oživovanie, meteorit, stretnutie po desaťročiach). Nevidím dôvod nenapáliť tomu rovnú stovku. Bez debaty jeden z najlepších filmov roka (ak nie desaťročia). ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že keby sme na konci neskončili u už trošku scenáristických klišé, tak by som tento film ocenil maximálnym počtom bodov. Takto sa bude musieť uspokojiť so 4 hviezdami. Začína to sľubne, vysvetlenie prečo Adaline nestarne je kreatívne a vtipné, Blake Lively je veľmi sympatická a okrem toho aj veľmi pekná vo svojej role, chémia funguje, ostatné postavy sú taktiež veľmi sympatické a film nepôsobí pateticky, alebo že by chcel z nás emócie vytlačiť. Naopak si myslím, že idú veľmi prirodzene a chcete vedieť kam sa to všetko nakoniec posunie. Toto je niečo, čo narozdiel od filmov alá Twilight alebo Hacker´s Game veľmi dobre zvláda. Keby však posledných 20 minút filmu neskončilo v bežných klišé, o ktorých si myslíte, že prídu ale nechcete ich tam, myslím, že by sme tu mali veľmi kvalitnú romantickú drámu. Ale stále ide podľa mňa o veľmi dobrý film. ()

flanker.27 

všetky recenzie používateľa

Je to vlastně vykradený The Man from Earth, jen namísto filosofie na téma věčného života přichází tento film s romantikou. A to romantikou poměrně vkusnou, i když občas trochu studenou a akademickou. Myslím, že by podobným příběhům prospělo nechat postavy sáhnout si víc na dno a tím pádem moci více přemýšlet o svých citech, o ztrátách, o tom, co je pro ně důležité a čeho se dokážou vzdát nebo čeho se naopak vzdát nechtějí. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Výborný, hoci nie úplne nový námet. Podobnosť s Benjaminom Buttonom je zjavná, hoci príbehovo sa film berie trochu iným smerom. Mnoho dojímavých scén, takže za romantiku by som dal plný počet. Nižšie hodnotenie za dokonale uhádnuteľný záver, a to dokonca aj so záverečnou scénou. Ale inak bavilo. Herecky sa mi najviac pozdával Harrison Ford, ktorému šediny svedčia. ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (21)

  • Blake Lively si musela pre každé zobrazené desaťročie osvojiť odlišný spôsob vyjadrovania – v tom jej pomohla uznávaná hollywoodska trénerka dialektov, Elizabeth Himelstein, ktorá pracovala aj s Nicole Kidman pri filme Návrat do Cold Mountain (2003). (Zdroj: Eurotelevízia) (krasomama)

Súvisiace novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (viac)

Reklama

Reklama