Reklama

Reklama

David Sloan pricestuje so svojím trénerom Xianom do Riad e Janeira obhajovať titul majstra sveta v kickboxe. Na ulici sa ich pokúsi okradnúť dvojica mladých ľudí - súrodenci Marcos a Isabella. David a Xian sa s nimi spriatelia. Isabellu unesú a David s Xianom po nej pátrajú v miestnom podsvetí. Stopy ich nakoniec zavedú k manažérovi Davidovho súpera Laneovi, ktorý zároveň prevádzkuje sieť nevestincov. Lane zajme Davida a usiluje sa ho fyzicky zničiť pred zápasom, na ktorý stavil všetok svoj majetok. Všetko však dopadne inak, ako si naplánoval... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (54)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 1989 mal premieru "Kickboxer". Stal sa kultovou záležitosťou v oblasti filmov zaoberajúcimi sa bojovými umeniami. Hlavnú úlohu stvárnil Jean-Claude Van Damme. O dva roky neskôr bola natočená druhá časť "Kickboxer 2: Cesta späť". Lenže sa zmenil predstaviteľ hlavnej úlohy. Charizmatického Van Dammeho nahradil smiešny Sasha Mitchell. Bolo to veľmi slabé pokračovanie, ale ešte väčšej mizérie som sa dočkal pri sledovaní tretej časti "Kickboxer 3: Umenie vojny". Hodnotím to s veľkým nadhľadom ako filmový bonus ku seriálu "Krok za krokom". Mohlo by sa to volať "Codyho akčné dobrodružstvo v Rio de Janeiro". ** ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Mitchell a jeho ťamanskej mentor vyráží společně bojovat do Ria a tam se jenom tak mimochodem přimíchají do obchodu z lidským masem (ehm to jsem napsal fakt blbě) ale ne zželí se jim ubohé děvky a tak vystřílí gang jejího pasáka a Šáša mimo to samozřejmě triumfálně zvládne i svůj mač v ringu. Guilty pleasure záležitost.35% ()

Reklama

Shit 

všetky recenzie používateľa

jsem myslel že to snad horší být nemůže, ale krutě jsem se zmýlil. Sasha Mitchell se tady pořád houpá a klátí jako kouďák, to by bylo ještě v pohodě, ale když se tam začne snažit kopat a mlátit, jako nějakej mistr a pritom to dělá šíleně pomalu a nemotorně, ale i to bych ještě snes.Dokonce bych dokázal vydržet i to, že dědek se snaží o trapný vtipy a dokáže zmlátit nějaý trapáky a oba dohromady pomáhaj somrákům, ale když tam tomu malýmu parchantovi řikaj, že zabíjet se nemá, že zemře něco i v něm a pak vtrhnou do domu a všechny rádoby zlý tam zmasakrujou a ještě se tomu smějou, tak to už mě fakt dostalo a připadalo mi to spíš jako nějaká groteska, ale to asi tvůrci neměla tak úplně v úmyslu ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dvojka sa este snazila pôsobit vazne ako jednotka ale trojka je uz regulerna komedia v ktorej Koudak vtipkuje jak v seriáli Krok za krokom a do toho este hadze infantilne pohlady. Pozadu nezaostava ani majster Xian, ktoreho mudra su oproti minulemu dielu aj fakt vtipne. O triedu sa zlepsili aj bitky. Odpadli otravne spomalovacky a aj ked je choreografia primitivna, tak sa na ne celkom dobre pozera. Nudil ma len finalny zapas, ktory postradal gradaciu. Na tomto diely sa mi paci, ze je taky pohodovy, obsahuje dostatok humoru a ani zapletka neobsahuje ziadnu pomstu, ale Sloan tu len zachrani par deti v Riu. Proste ziadna pecka to nie je, ale po legendarnej jednotke, to je jediny diel, ktory som schopny vidiet znova bez toho, aby som pri nom trpel. 4/10. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Neviem čím to je, ale Kickboxer III mi nepríde nijak otrasný. Nie je to dobrý film, ale ak som dal dvojke 40%, tu musím dať 60%. Sasha Mitchell je dobrý. Nuž to len preto, lebo svoju postavu hrá úplne inak ako iní herci. Jeho Sloan nie je taký ako ostatní, je proste iný (ach áno, je to čistý Kouďák). Navyše tento film má takú pohodovú atmosféru a toľko nechceného humoru, že pod 60 ísť nemôžem. Jeden príklad: Cody, ehm Sloan, vysvetľuje chlapcovi, že zabíjať je zlé a nie je to dobrý pocit. O niečo neskôr s radosťou vyzabíja 7 "zloduchov", aby zachránil 1 dievča!!! A ani ju vtedy nezachráni. :D Ja proste pod 60 ísť nemôžem. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (4)

  • Jedná se o poslední díl série, v němž se objeví učitel bratrů Sloanů Xian (Dennis Chan). (Lajty)
  • Režisér Rick King vyhlásil, že pri natáčaní filmu s hlavnou hviezdou nevychádzal zadobre. Podľa jeho tvrdení bol Sasha Mitchell agresívny, trpel pravidelnými záchvatmi hnevu a dokonca sa vyhrážal smrťou. (beso74)
  • Muž v ringu, ktorého možno vidieť po boku Davida Sloana pri jeho exhibícii, je Shuki Ron, vo filme mal na starosti bojovú choreografiu a navyše bol to aj Mitchellov tréner v bojových umeniach. (beso74)

Reklama

Reklama