Reklama

Reklama

VOD (1)

Skutočný príbeh športového agenta americkej bejzbalovej ligy, ktorý rozbehol netradičnú náborovú súťaž, aby získal talentovaných hráčov kriketu z Indie. Úspešný športový agent J. B. Bernstein a jeho partner Aash ustupujú z pozícií v branži, z ktorej ich pomaly vytláčajú silnejší a mazanejší konkurenti. Ak rýchlo neprídu so zaručeným receptom na úspech, budú musieť definitívne ukončiť svoju činnosť. Raz neskoro v noci, pri sledovaní televízneho prenosu indického kriketového zápasu, dostane J. B. nápad, ktorý je taký radikálny, že by mohol dokonca fungovať. Čo tak priviezť talentovaných kriketových hráčov z Indie a naučiť ich hrať bejzbal? J. B. so svojím spoločníkom, nadaným ale nevrlým hľadačom talentov Rayom, spoločne odcestujú do Bombaja, kde usporiadajú celoštátnu indickú súťaž s názvom Million Dollar Arm. Zo štyridsiatich tisícov súťažiacich vzídu dvaja osemnásťroční víťazi, Rinku a Dinesh. J. B. ich privezie do Spojených štátov, kde majú začať trénovať u legendárneho kouča nadhadzovačov, Toma Housea. Cieľom je, aby s chlapcami podpísal zmluvu hlavný ligový tím... (TV JOJ)

(viac)

Videá (29)

Trailer 1

Recenzie (107)

Timak 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to takové stejné, jako ostatní filmy s touto tématikou. Neodehrává se zde nic převratného. Hodně mi to připomínalo McFarland USA, nicméně to nemění ten fakt, že tyhle filmy mám prostě rád a Američani to umí točit. Je to pecka a super odreagovačka. Zajímalo by mě, co je na tom všechno pravdy a co bylo "poupraveno" pro potřeby filmu. Nicméně klukům držím palce a klidně víc takových filmů. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Taky klasicky Disneyovsky naivny film s pohodovou atmosferou, kde sa vsetko dobre skonci. Kedze je to o basebale, tak mi bolo divne, ze hlavnu ulohu nehral Kevin Costner, ale asi nemôze hrat vo vsetkych filmoch s touto tematikou. :). Bolo tam par hluchych miest, ktore som mal chut pretocit a skoda, ze skvela postava Alana Arkina nemala väcsi priestor. Preto davam len 3*, ale su to spokojne 3*. ()

Reklama

Pavel82 

všetky recenzie používateľa

Jedno z nejlepších sportovních dramat, které jsem viděl. I když tu narazíte na spoustu patosu, nebudete mít nejmenší problém ho překousnout. Velkou zásluhu na tom má výborný scénář a herci, kteří hrají neskutečně přirozeně a uvěřitelně. Tohle hřiště se mi jen těžko opouštělo, protože ti kluci se k Vám dostanou opravdu velmi blízko. Emočně vyautovaný, ale spokojený. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Film mě překvapil pouze tím, že se v něm po delší odmlce přihlásil americký sen. Už jsem o něm nějaký ten čas neslyšel, takže mě dost překvapilo, že se vrátil i se všemi svými klišoidy. Jinak jsou ovšem Amíci nepoučitelní; dovoz z Afriky by jim už neprošel, takže se vydali lovit lidi do Asie:-) Aby z toho nakonec nebylo nějaké to YLM nebo BrLM... Snímek mě příliš nenadchl, protože nepřišel se zrovna originálním námětem (ač inspirovaným skutečnými událostmi), scénář byl značně předvídatelný, ještě víc mi ale vadilo, že klišé střídal patos a vice versa. Chvílemi jsem se tak u sledování cítil trapně, přestože jsem se na natáčení nikterak nepodílel. Hvězdičky tak můžu přidělit snad jen za pozitivní náladu, která se důvěřivým divákům musela líbit, a za to, že jsem nedostal otravu z jídla. ()

sWONDER 

všetky recenzie používateľa

Je dobré keď sa takéto príbehy Sfilmujú. Horšie je keď sa toho ujme Disney. Ako sme zvyknutí, je to silno prifarbené. Film sa nesie v rodinnom duchu a klišé je skoro v každej scéne. Ani samotný šport tu velké miesto nezastáva. Nevadí, občas je takáto rozprávka celkom príjemná a aj potrebná. Dominujú emócie, morálka, Arkin, India a dobrý pocit z True Story. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)
  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama