Reklama

Reklama

Kráľovná púšte

  • Česko Královna pouště (viac)
Trailer

Film, inšpirovaný životným príbehom Gertrude Graham Bellovej, britskej bádateľky a kartografky, ktorá na začiatku 20. storočia zmapovala oblasť Stredného východu. Gertrude sa narodila v bohatej rodine, no život britskej smotánky ju nudil. Rozhodla sa preto nasledovať svojho strýka, ktorý zastával vysokú pozíciu na britskej ambasáde v Teheráne. Toto rozhodnutie navždy zmenilo jej život... (STV)

(viac)

Diskusia

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

Brygmi

To znie ako rola, ktorú by som Nicole Kidman neuveril ani pred desiatimi rokmi, nieto ešte po dominantných kreáciách v Golden Compass alebo Stoker.

Brygmi

Brygmi (hodnotenie, recenzie)

Takhle - on to není špatnej film. Jen prostě je to film, který by nikdo nečekal zrovna od Herzoga - takové průměrné hezké melodrama. Na můj vkus tam bylo příliš milostných eskapád a málo samotné bádání v poušti, politiky apod. Navíc jsem bohužel nemohla překousnout Nicole Kidman, která má ztvárňovat mladičkou nezkrotnou ženu (hlavně při scénách s rodiči a s Jamesem Francem vynikne, že už jí prostě dvacet není). 

na príspevok reagoval Madsbender

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

Rob Roy

Zahraničné kritiky a filmových publicistov až na pár výnimiek zo zásady takmer vôbec nečítam, takže v tomto prehľad nemám. Ukážky ma naopak zaujali. Nový Herzog však nepatrí medzi mnou najočakávanejšie novinky.

Rob Roy

Rob Roy (hodnotenie, recenzie)

Madsbender

Já nenašel jedinou pozitivní recenzi. Tohle už může jen překvapit. Samozřejmě film neodmítat, ale těšit se "na truc" opravdu nemá smysl.

na príspevok reagoval Madsbender

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

Tristan Rafael

To ešte nič neznamená. Najdôležitejší je aj tak tvoj vlastný názor a kritici nemusia vždy mať pravdu. Čím ten článok nijak nezhadzujem, ale radšej sa spolieham na vlastný úsudok.

na príspevok reagoval Rob Roy

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnotenie, recenzie)

Tak už je dávno dotočeno, konkrétně poslední klapka padla 6. března 2014. Snad brzy stanoví datum premiéry nebo alespoň trailer.

Súvisiace novinky

Jude Law jako podmořský Indiana Jones?

Jude Law jako podmořský Indiana Jones?

03.05.2013

V poslední době odmítl několik rolí. Vycouval třeba z westernu Jane Got a Gun, což byl asi dobrý tah, protože film se potýká s dalšími problémy, aktuálně jej opustil i Lawův náhradník Bradley Cooper… (viac)

Reklama

Reklama