Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po přestřelce jsou v domě Woodarda nalezeny věci pohřešovaných dětí. Jenže Wayneovi se to celé nezdá. Tom (otec pohřešovaných dětí) si vyslechne vzkaz od Julie, která tvrdí, že Tom není její otec. (Varan)

Recenzie (29)

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Cynický blonďák Stephen Dorff a soustředěný Mahershala Ali dál válí, přežijí solidní přestřelku, dokonce se dočkáme setkání staříků po letech. Stěžejní je nicméně otázka, zda je dívka z kamerového záznamu Julie. A zda má mít zdrcený otec zase nějakou tu naději. Objevují se postavy (1990), které vyšetřování o dekádu dřív poznamenalo. Wayne v tomhle ohledu zpytuje svědomí, zda něco před lety zásadně nepodcenili. Omáčky je ale pořád hodně. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pizzolatto sa drží vlastnej podmienky, že v polovici každej série prinesie poriadnu prestrelku. Tentokrát skutočne pohýňa dejom vpred, vyšetrovatelia v osemdesiatom roku totiž prišli na horúcu stopu a takpovediac prípad vyriešili, i keď my od začiatku vieme, že sa mýlili. No pre viaceré skupiny divákov tak môže ísť o sklamanie, keďže divák je čo sa týka informácií pred postavami, ale aj v tom spočíva Pizzolattova hra počas celého seriálu. Niečo sa dozvedáme aj o parťákovom súkromí, čo je príjemné spestrenie oproti rozhodnutiu venovať sa doteraz podrobnejšie výhradne hlavnej postave. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Srandy nikdy nie je dosť." Neviem no, na tretej sérii sú zďaleka najlepšie dialógové scény medzi Haysom a jeho ženou a Haysom a jeho parťákom. Samotné vyšetrovanie ústredného zločinu mi pravdupovediac príde dosť nudné a nezachráni ho ani solídna úvodná prestrelka. Potešil koniec, hoci som si stretnutie po rokoch predstavoval inak. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Toto Pizzolattovi ušlo. SPOILERy! Doterajší pocit z tretej série bolo maximálne nadšenie a piatou epizódou zrazu prišlo toľko logických lapsusov, až to pekné neni. Tá očividná vec s ruksakom, povedzme. Že po evidentnej a opakovane spomínanej duševnej poruche (pravdepodobnej) dospelej Julie, obaja hlavní detektívovia podozrievajú otca, možno. Ale aby niekto komu hrozí kreslo zabudol na svoju obhajobu a následne ju mimo reči spomenul s odstupom dekády, ako keby nešlo o nič dôležité; presne takéto veci a primitívne deus ex machina zvyknú pokaziť celý príbeh. Predovšetkým, pokiaľ má byť jeho hlavnou devízou scenár. Zachraňujú to iba dialógy, snaživý Dorff a vynikajúci Ali. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neporovnávam to s prvou sezónou, aspoň nie ako mnohí iní ľudia tu. Dúfam, že každá epizóda: Teraz by to malo byť zaujímavé. Ale všetko, čo vidíme, sú štúdie postáv, 3 časové línie a približne 5 minút rozvoja príbehu alebo akcie v každej epizóde. Je to ako posledná scéna. Ak chcete zabiť čas, pozrite si True Detective! Ani s prvou sezónou som toho veľa nedokázal, ale druhá sa mi páčila, lebo sa tam naozaj niečo dialo, bolo to dokonca napínavé! Myslím, že Mahershalov mejkap je jeden z najlepších, aké som kedy videla, vyzerá tak reálne! Ale okrem toho si radšej znova pozriem 3. sériu Twin Peaks. Aspoň je to zvláštne a vtipné, kým to pomaly plynie. Neviem, či chcem TD pozerať ďalej. Mám rád hercov, ale príbeh je ako ten horúci syr na vrchu, ktorý sa snažíte stiahnuť vidličkou, ale ťaháte a ťaháte, ale nikdy sa úplne nedostane z vrchu pizze alebo cestovín. Možno by som si namiesto toho mal pozrieť 3. sériu Broadchurch. Je to tak trochu ten istý príbeh, ale menej nudný. A sú v ňom nejakí doktori. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama