Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will je požádán o konzultaci v komplikovaném případě vyvražďování rodin. Zarazí ho, že některé děti byly místo usmrcení uneseny a pojme hrozivé podezření... (TV Prima)

Recenzie (6)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„No one leaves the table.“ Will najprv Lecterovi rozpráva o tom, ako sa vžíva do Hobbsa aj po jeho smrti a následne prežíva zabitie všetkých členov rodiny za stolom pri nedotknutej večeri. Prípad chlapcov, ktorí sa zmanipulovaní vracajú zabiť svoje rodiny prežíva ako inak, najviac Will a viac ako psychológiu tu uprednostňuje geografiu. Hannibal zasa nadroguje čajom z húb Abigail, aby posilnil jej pozitívne asociácie. Hannibalove terapeutické rozhovory nakoniec nikam nevedú a vraždy tu už boli podané lepšie a vizuálne príťažlivejšie. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Will Graham tentokrát pomáha pri riešení prípadu, keď sú vyvraždené celé rodiny a z každej z nich pred časom utiekol jedno dieťa. V jednom prípade je však jednou z obetí aj chýbajúci syn, ktorého telo však aj spálili. Ako zvyčajne Will analýzou pomôže chytiť pacháteľov, ale okrem tejto príbehovej línie je časť žalostná, pretože rozhovory Lectra s Willom či Abigail nič dôležité neriešia. ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vyšetřování případu vyvražďování rodin mi moc nesedl. Dynamika se trochu vytrácí, a to i tím, jak tak trochu skáčeme od jednoho k druhému. Nějakou linii prostě na nějaký čas zameteme pod koberec a pak se k ní vracíme. Táhlé sofistikované proslovy začínají lehce nudit, brutalita je dost samoúčelná. Kulinářské schopnosti doktora Lectera jsou naopak kouzelné. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (2)

  • Tato epizoda nebyla při premiérovém vysílání na NBC odvysílána. Důvodem byl bombový útok na Bostonský maraton, který proběhl pár dní před vysíláním epizody a NBC se jí v návaznosti na tyto události rozhodla z vysílání vyřadit. Tvůrci následně uvolnily všechny scény, které byli důležité pro hlavní dějovou linku seriálu. (fabecc1222)

Reklama

Reklama